RockShock

Internetový rockový magazin

Česko-slovenské EBM sjednocení ve Stromovce

Text: Dirty Dancing Booking Agency

První ročník festivalu Electro Apocalypse, zaměřený na tvrdší odnože elektronické hudby, oživí letos 8. června pražskou Stromovku.

Tento jedinečný festival slibuje celodenní hudební zážitek s vystoupeními předních českých a slovenských elektronických projektů. Hlavní pořadatel akce, Konrád Kraft, k pořádání festivalu říká: „EBM – a obecně tvrdá elektronická scéna – má u nás velmi silnou fanouškovskou základnu, a přesto je z neznámých důvodů ignorována pořadateli českých a slovenských festivalů. Rozhodli jsme se proto vytvořit si vlastní žánrový festival.“

Electro Apocalypse nabídne fanouškům příležitost slyšet živě zvučná jména této scény, mezi která patří slovenští KIFOTH, kontroverzní legenda VANESSA, TERMINAL STATE, THE OPPOSER DIVINE a sporadicky vystupující projekt DISHARMONY. Z českých projektů se dále představí BOLEHLAV a BODY OF PAIN.

Konání festivalu v prostorách Gauče ve Stromovce od 15.30 do 22.00 hod. přináší nevšední kombinaci EBM pikniku a hudebního festivalu. Tento netradiční čas a venkovní prostředí vyzývá fanoušky tvrdé elektroniky k výletu, posezení v přírodě a užívání si electronic body music v unikátním prostředí magického parku.

Organizátoři mají ambice rozšířit akci Electro Apocalypse v budoucnu i do dalších měst, jako jsou Brno, Ostrava a Bratislava, a vytvořit tak putovní festival.

FB událost – www.facebook.com/events/1552986518823677
Předprodej – www.smsticket.cz/vstupenky/electro-apocalypse


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1420

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *