RockShock

Internetový rockový magazin

David Koller má před sebou poslední část turné k albu LP XXIII

Text: BrainZone Promotion

DAVID KOLLER vyrazil se svojí kapelou na poslední část turné k albu LP XXIII. Zatímco loni populární hudebník zařazoval do programu nové skladby postupně, jak k nim vycházely videoklipy, tentokrát posluchači dostanou vše najednou. Novinkou v setlistu budou kromě největších hitů i dlouho nehrané skladby z jeho debutového alba, které slaví třicet let od vydání.

Turné odstartovalo 14. 3. v Novém Jičíně a skončí 26. dubna. Některé zastávky jsou měsíc před začátkem již vyprodané. To, že je David Koller se svojí kapelou ve vrcholné formě, dokládá i nové video ke skladbě Nazí do kaktusů. Hudebníci jej natočili živě ve studiu v Mikulově.

Zatím poslední album Davida Kollera LP XXIII provázel loni zajímavý koncept vydání. Songy My se vám ozveme, Planeta bez paměti, Pouta, Vězeňkyně, Není o čem a Spokojená vyšly jako singly, které zároveň doprovodily videoklipy. V den vydání alba se objevil sedmý singl a klip Bodlák. Takový přístup umožnil posluchačům každou písničku pořádně ‘zažít‘. Kollerova kapela pak postupně novinky zařazovala do koncertního repertoáru a dotáčela videa ke všem skladbám. Na nich se autorsky podíleli také hudebníci a textaři Jáchym Topol nebo Michal Ambrož.

Na konec roku, konkrétně 4. prosinec, chystá David Koller vánoční koncert ve Foru Karlín. Jeho program i hosty bude odtajňovat během roku. Vstupenky jsou již v předprodeji.

Tour LP XXIII – další koncerty:
22. 03. – Havlíčkův Brod, Oko
23. 03. – Tábor, Palcát
11. 04. – Hradec Králové, Petrof Gallery
12. 04. – Trutnov, UFFO
13. 04. – Liberec, Vratislavice 101010
17. 04. – Kolín, Divadlo Kolín
18. 04. – Plzeň, Měšťanská beseda
26. 04. – Litomyšl, Smetanův dům

Související odkazy:
www.davidkoller.cz
www.facebook.com/DavKoll
www.instagram.com/davidkollerofficial
www.youtube.com/channel/UCsY5O8EsarVgY9yWjHCyrmQ


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1460

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *