RockShock

Internetový rockový magazin

Hudba opět pomáhala koncertem ve prospěch zlínského onkologického centra

Text: Jiří Olszar
Foto: Marian Vaňáč

Dne 9. 3. 2024 se v prostorách kavárny 14|15 Baťova Institutu uskutečnil již 6. ročník benefičního koncertu s názvem I hudba může pomoci konaný v rámci projektu Pomáháme onkologii. Tento charitativní večer podpořil Komplexní onkologické centrum Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně.

Pořadatelka Jiřina Lysáková uvádí: „Zástupcům onkologie byl předán šek na částku 119 245 Kč, ovšem konečná suma vystoupala na 125 649 Kč, z čehož mám neskutečnou radost.“

Na pódiu se prostřídali beatboxer Patrik Juriga alias PJ.BEATBOX, vzápětí zahrál a zazpíval JAN MAJKUS, nechyběla ani otrokovická rocková kapela GAIA. Hudební večer završila svým vystoupením zpěvačka a organizátorka koncertu JIŘINA LYSÁKOVÁ v doprovodu talentované klávesistky MIRKY SOUKALOVÉ.

Opět nechyběl pestrý doprovodný program jako prodej ručních výrobků, produktů od partnerů, líčení i malování na obličej.

Velké poděkování patří všem návštěvníkům akce i sponzorům, a ‘duším‘ celé akce – Jiřině Lysákové a Marku Šikulovi z projektu Pomáháme onkologii, protože dělají něco, co je třeba podporovat – aby se onkologičtí pacienti měli při podstupování náročné léčby o něco lépe.

Související odkazy:
www.jirinalysakova.cz/i-hudba-muze-pomoci
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/ihudbamuzepomoci
www.pomahejteonkologii.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1399

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *