RockShock

Internetový rockový magazin

Třebíčští Sightless Era vydávají nový singl Falling Down

Text: Sightless Era
Foto: Michael Novák

Zoufalství, ztráta naděje, smrt a osvobození. To jsou hlavní témata nového singlu od metalcorové skupiny SIGHTLESS ERA. „Text k písni Falling Down je můj pohled na moderní rozpadající se společnost, kterou vnímám jako směřující k nevyhnutelným událostem, jež nás budou v budoucnu definovat. Otevírám se a posluchači nabízím náhled do svých myšlenek a do mé hlavy,“ prohlašuje Sebastian Pevný, zpěvák a frontman kapely.

O vizualizaci této myšlenky se postaral talentovaný kameraman a producent Michael Novák, se kterým Sightless Era spolupracovali nejen při hudební produkci skladby, ale i při natáčení klipu, který skladbě dodal nový rozměr.

Tato čtyřčlenná parta dále pracuje na vydání dalších dvou skladeb, opět ve spolupráci s Michaelem Novákem, které doplní již vydané skladby Raised To Bleed a Degraded, a nyní novinku Falling Down, aby vytvořily kompletní EP.

Příležitost zažít sílu Sightless Era dostanou fanoušci 9. března na Beers & Screams v Liberci, 23. března na Nároďák festu v Jaroměři nebo 27. dubna na Don’t Sleep! Don’t Die! v Třebíči, domovské půdě kapely.

Odkazy a kontakty:
www.facebook.com/sightlessera
www.instagram.com/sightless_era
www.youtube.com/@sightlessera
www.bandzone.cz/sightlessera
www.open.spotify.com/artist/sightlessera
sightlessera@gmail.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1512

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *