RockShock

Internetový rockový magazin

The Rods nahradí Metal Church na festivalu Time To Rock

Text: Time To Rock

Jak už mnozí metaloví fanoušci zaznamenali, legendární Metal Church ruší veškerá živá vystoupení pro letošní rok, a to z důvodu zdravotních problémů zakladatele a jediného původního člena kapely Kurdta Vanderhoofa. Ten ale potvrdil, že po zotavení na koncertní pódia určitě ještě nastoupí. Tato komplikace se samozřejmě dotkla i line-upu švédského festivalu Time To Rock, a pořadatelé tak oznamují nový úlovek do letošní soupisky – americké hard & heavy klasiky THE RODS.

The Rods je klasická metalová kapela 80. let v čele se zpěvákem a kytaristou Davidem Feinsteinem. V letech 1967 až 1973 působil Feinstein v kapele Elf se svým bratrancem Ronniem Jamesem Diem. David odešel z kapely dříve, než se Elf přetransformovali do slavných Rainbow, a kolem roku 1980 založil s bubeníkem Carlem Canedym The Rods, což byla mnohem tvrdší kapela. Lze zde najít podobnosti se Saxon i Manowar. Kapela měla mezi lety 1986 a 2010 pauzu, ale od té doby je znovu velice aktivní. Kromě Davida a Carla dnes kapelu tvoří i baskytarista Freddy Villano.

Trio právě vydalo novou oficiální desku Rattle The Cage, která sklízí skvělé recenze. S písněmi jako Let Them Eat Metal, Brotherhood Of Metal, I Just Wanna Rock, Born To Rock a dalšími můžeme očekávat na pódiu v Knislingu metalovou show toho nejlepšího kalibru.

Koncert na Time To Rock bude také jediným ve Švédsku, kde se The Rods letos představí, tak si to nenechte ujít! Sami pořadatelé věří, že se jim podařilo najít důstojnou náhradu.

Vstupenky – www.ticketmaster.se

Kompletní line-up najdete na www.timetorock.se.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1357

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *