RockShock

Internetový rockový magazin

The.Switch a Severals vyrážejí na Skrytý místa tour

Text: František ‘Frank‘ Fišer

Ikoničtí crossoveroví THE.SWITCH vyrážejí po několika letech na klubové turné. Ke své nové, kladnými recenzemi oceňované desce Skrytá místa vyrážejí na několik zastávek po České republice a chybět nebude ani křest, který proběhne 4. 4. 2024 v pražském klubu Bike Jesus. Na tyto koncerty si s sebou přizvali mladé a dravé SEVERALS, kombinující prvky moderního metalu a elektroniky, kteří přednedávnem vydali nový singl dejavu a vzápětí také jeho remix pod hlavičkou producenta Inhumana. Na zastávce v Českých Budějovicích se místo Severals k The.Switch připojí electrorockoví THE TRUST IS OUT THERE.

Za skoro třicetiletou existenci stihli The.Switch potěšit své fanoušky jedenácti alby a několika singly. Mimo těch se nám také představili v dokumentu the.faith, který mapuje proces vzniku jejich desky z roku 2016. The.Switch patří mezi nejzkušenější kapely ve svém žánru díky stovkám odehraných koncertů, festivalových vystoupení nebo předskakování zahraničním hvězdám, jako např. KoЯn (Tesla Arena, Praha), Anthrax, Skindred, Karnivool, Disturbed a mnoho dalších. Dnes jsou již považováni za legendu české klubové scény. Neustálým posouváním svých hranic však stále patří mezi velmi aktivní a progresivní kapely a jsou častou inspirací mnoha začínajícím mladým muzikantům.

Severals mají za svoji osmiletou existenci na kontě vystoupení na předních festivalech, jako je Rock For People, Brutal Assault, Fajtfest, Basinfirefest a další, stejně jako vystoupení v zahraničí, jmenovitě v Polsku, Rumunsku, na Ukrajině, ve Švýcarsku a v Německu, ať už jako headliner, nebo spolu s dalšími kapelami, například Bad Omens, Aviana, Atena, Solence a další. Jejich dosud poslední řadová deska z roku 2022 Algorithm získala řadu pozitivních hodnocení a s novým singlem dejavu posouvají hranici své tvořivosti ještě dál.

Vstupenky budou k dispozici na portálu SMSticket.

Sledujte The.Switch:
www.facebook.com/theswitchczech
www.instagram.com/theswitch_czech
www.youtube.com/the.switch
www.theswitch.cz

Sledujte Severals:
www.facebook.com/svrls
www.instagram.com/weareseverals
www.youtube.com/channel/severals
www.severalsofficial.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1461

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *