RockShock

Internetový rockový magazin

Jaksi Taksi vydávají nové album Egoland Unplugged

Text: Straline Media

Začátkem prosince vydává pražská pop-punková kapela JAKSI TAKSI nové CD s názvem Egoland Unplugged. Jde již o jedenáctou studiovou nahrávku této čtveřice, která adaptovala styl moderního amerického punk rocku i pro české prostředí.

Název Egoland se na desce této kapely neobjevuje poprvé. Již v roce 2020 totiž vyšla deska se stejnojmenným názvem, která obsahovala 13 pop-punkových skladeb. V návaznosti na nové album bylo připraveno turné, ale vše bylo nakonec jinak. S nástupem celosvětové pandemie Covidu-19 si na nějakou dobu většina rockových fanoušků musela odepřít požitek z živých koncertů, a to samé se týkalo samozřejmě vystupujících interpretů. Z připraveného turné tak Jaksi Taksi stihli odehrát jediný koncert a na odehrání dalších museli čekat až na rozvolnění přísných hygienických opatření.

Sluší se říct, že všechny skladby byly znovu kompletně nahrány a některé z nich dostaly překvapivé aranže. Byť se hudební materiál nahrával v covidové době, deska se postupně dopracovávala v průběhu letošního roku až do současné podoby.

Nosič vychází v klasické podobě na CD a na počátku příštího roku se rovněž objeví na všech online platformách.

V následujícím roce pak kapelu čekají jarní koncerty v klubech a kulturních domech, které volně přejdou do letních festivalových vystoupení. V plánu je i videoklip k jedné z písní obsažených na aktuálním albu.

Související odkazy:
www.jaksitaksi.cz
www.facebook.com/jaksitaksi


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1396

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *