RockShock

Internetový rockový magazin

Refore oznamují vydání druhé desky a natočili klip

Text: Smile Music

Thrashová mlátička z Valašska REFORE po svém úspěšném debutu, který předvedla na největších tuzemských rockových a metalových fesťácích, chystá další nářez. A věřte nebo ne, nástupce debutu je svižnější, tvrdší a ještě naštvanější.

Deska Illusion Of Existence se opět zabývá nihilistickými tématy úpadku kultivované společnosti a zaslepením nejbystřejších myslí. Deska vychází v únoru, jako předvoj spatřuje světlo světa první singl – neméně skeptická vřava Blind World. Proč právě skladba Blind World, vysvětluje kytarista Fíša: „Je to správně nasraný a šlapavý song a věděli jsme, že bude fungovat.“

Kamery se chopil dvorní kameraman Refore Ríša Jakeš, který i přes začínající déšť na festivalu ze záběrů vytloukl maximum: „My jsme z těch záběrů nadšení, když jsme se na to dívali poprvé, už jsme se nemohli dočkat dalšího ročníku,“ komentuje Dominik.

Na celou desku Illusion Of Existence bude třeba ještě notné dávky trpělivosti. Vychází až v půlce února, nicméně předobjednávky jsou už spuštěny na Sparkshopu. Kapela chystá den po vydání desky, tedy 17. 2. 2024, ve Valašských Kloboukách svou zimní verzi festivalu, tentokrát pod hlavičkou Thrash nebo běž, kde novou desku pokřtí.

Související odkazy:
www.facebook.com/reforethrash
www.refore.bandcamp.com
www.bandzone.cz/refore


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1143

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *