RockShock

Internetový rockový magazin

Jihočeský South Of Heaven Open Air prozradil termín pro rok 2024 a první účinkující

Text: South Of Heaven

Festival South Of Heaven Open Air oznámil termín svého nadcházejícího ročníku. Fanoušci metalové hudby se mohou těšit na další hudební zážitek ve dnech 5. a 6. července 2024. Tento festival je znám svým jedinečným prostředím i jedinečnou atmosférou.

Festival se koná na malebném místě v jihočeských Zbytinách, což dodává festivalu další kouzlo. Nadcházející ročník slibuje opět přinést nezapomenutelný metalový zážitek a nabídnout fanouškům jedinečnou příležitost strávit víkend v otevřeném prostředí plném skvělé hudby a komunity metalových nadšenců.

Pořadatelé zároveň představili první kapely pro nadcházející ročník. Jako první článek line-upu byla představena mezinárodní (Španělsko, Venezuela) formace ANCIENT SETTLERS. Skupina hraje pěkně drsně – mix melodického death metalu a metalcoru – a v jejím čele stojí i hodně drsná a od roku 2022 nová zpěvačka Argen Death. Maďarsko pak vyšle do Zbytin thrashmetalové válečníky ARCHAIC. Ti oslaví na festivalu 20 let své existence a přivezou parádní porci poctivého thrash metalu.

Chybět nebudou ani zástupci dánského power metalu. Kapela SEVEN THORNS je už hodně zkušená. Ostatně, letos oslavila čtvrtstoletí existence. Během této doby prošla několika personálními proměnami. Naposledy letos, kdy její řady opustil zpěvák Björn Asking. Na festivalu bude ale v plné síle a formě. Zatím posledním potvrzeným jménem je tuzemská melodic/deathmetalová stálice INNERSPHERE. Kapela je na světě od roku 2015 a na kontě má dvě řadová alba a jedno EP. Na novém materiálu ale pilně pracují, takže se fanoušci mají příští rok určitě nač těšit.

Vstupenky je možné zakoupit za aktuální cenu 700 Kč na webu www.southofheavenopenair.com.

Informace od pořadatelů pro případné zájemce o hraní na festivalu: „Pokud chcete hrát na festivalu, posílejte nabídku e-mailem. Není v našich silách odpovědět všem. Pokud vás nevybereme, nezoufejte, třeba to vyjde na další ročník. Pište na e-mail: southofheavenopenair@seznam.cz.“

Související odkazy:
www.southofheavenopenair.com
www.facebook.com/innerspheremetal


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 4

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1650

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *