RockShock

Internetový rockový magazin

Zbývají poslední vstupenky na Vánoční koncert Michala Prokopa ve Fóru Karlín

Text: David Gaydečka

Vážení hudební přátelé, jestli ještě nemáte vstupenky na tradiční Vánoční koncert MICHALA PROKOPA se skupinou FRAMUS FIVE a dalšími hosty, který se uskuteční ve čtvrtek 21. 12. 2023 v pražském Foru Karlín, tak si pospěšte. Zbývají poslední vstupenky.

Věříme, že vánoční koncert bude stejně jako v minulých letech mimořádnou příležitostí užít si jednu z nejvýraznějších osobností české hudební scény, a to na místě, kde v současné době vystupují ty největší hudebníci z celého světa.

Mezi hosty se letos objeví třeba Honza Hrubý se skupinou KUKULÍN inspirovanou knihami J. R. R. Tolkiena, který zároveň na koncertu oslaví své sedmdesáté páté narozeniny. Chybět nebudou ani zástupci mladší generace, a to hudebník, skladatel a rapper 7KRÁT3 či ANDY CERMAK, který je frontmanem Sunflower Caravan, součástí Framus Five a loni vydal sólový debut Secret December.

Vánoční koncerty Michala Prokopa a jeho hostů jsou oblíbené pro svoji jedinečnou atmosféru a zpravidla představují vyvrcholení zpěvákova koncertního roku. Všichni se opět můžeme těšit na nejpopulárnější písně, jako jsou Kolej Yesterday, Blues o spolykaných slovech nebo Bitva o Karlův most, které doplní i kousky z úspěšného alba Mohlo by to bejt nebe.

Vstupenky můžete kupovat v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Ke každému nákupu vstupenek (u Ticketportalu ke každé druhé vstupence) obdržíte poukaz na slevu 10 % při nákupu alba Čas je šťastnej lhář. Album bude na vánočním koncertě pokřtěno a majitelé poukazů si jej mohou zakoupit do 21. 12. v kamenné prodejně Supraphonu Musicpoint – Bontonland nebo přímo ve Fóru Karlín.

Vstupenky:
www.ticketportal.cz/Vanocni-koncert-Michala-Prokopa
www.ticketmaster.cz/vanocni-koncert-michala-prokopa


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1054

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *