RockShock

Internetový rockový magazin

Podzimní snění podvanácté. Festival v lesích letos nabídne něco něco, Miss Petty nebo Beneho z Modrých Hor

Text: Alžběta Trusinová

Během prvního listopadového víkendu se v netradičním prostředí táborového střediska v Bělči nad Orlicí u Hradce Králové představí na čtyřech DIY stagích na 30 různorodých hudebních projektů. Těšit se můžete také na pestrý doprovodný program, například Kočovnou saunu nebo pop-up second hand.

Festival Podzimní snění definuje vlna nekompromisní muziky napříč žánry, příjemná setkání a komunita. Letos tu čekejte zástupce lokální scény WHITE FRUIT HONEY, slovenské rappery BENEHO a ROLANDA KÁNIKA, noiseově elektronického BOLEHLAVA, zástupce Silver Rocket ARIHO a INDYHO, dark techno pop JOSEFINY DUSK, queer disco WHEEL CHERRY nebo taneční, elektronické a post-punkové písničky NĚCO NĚCO.

Na čtyřech pódiích v netradičním prostředí rekreačního střediska mezi lesem a rybníkem vystoupí 3.–5. listopadu téměř třicet různorodých interpretů. V rámci doprovodného programu je plánována procházka do písečného lomu, sauna nebo pop-up second hand.

Podzimní snění je hudební festival v lesích tepající silnou komunitní atmosférou, který těží z mimořádného genia loci. Hudební stage vytváříme v prostorách táborového střediska – v jídelně nebo dílně, součástí programu je společná procházka nebo saunování u přilehlého rybníka. Festival uzavírající sezonu může nabídnout nečekaný a nereplikovatelný zážitek,“ láká za organizátory zakladatel festivalu Václav Španihel.

XII. Podzimní snění
3.–5. listopadu 2023
Tábor Jana Amose Komenského, Běleč nad Orlicí
Vstupenky – www.connect.boomevents.org

Související odkazy:
www.podzimnisneni.cz
www.facebook.com/events/947950986565898
www.facebook.com/podzimnisneni
www.instagram.com/podzimni_sneni


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1318

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *