RockShock

Internetový rockový magazin

Pankáči jedou – Rybičky 48 vyrazili na Oldschool Tour

Text: Radim Bala
Foto: Pavel Novák

Jen si přiznejte, kdo by dnes neznal RYBIČKY 48. V rádiu je slyšíte každou chvíli a je fakt zábavné je poslouchat. Tato parta se objevuje na pódiích opravdu velkých akcí a festivalů, jako třeba Hrady CZ a podobně. Teď na podzim a začátkem adventu se představuje na pódiích klubů a sálů během turné Oldschool Tour. Všechna místa a informace o koncertech včetně předprodejů vstupenek najdete na stránkách kapely (www.rybicky48.cz).

Být vámi, tak moc dlouho s nákupem vstupenek neotálím, jelikož mizí z předprodejů sakra rychle a třeba by se vám mohlo stát, že na vás jednoduše nezbudou. Důkazem obřího zájmu o lístky je třeba vyprodaný klub Fléda v Brně, kde kapela přidává ještě jeden koncert 14. prosince. Vyprodány byly ovšem i první dvě zastávky turné a podobně jsou na tom i koncerty v Českých Budějovicích a Pardubicích. Opravdu tedy není na co čekat a raději zakupte lístky s předstihem, na možnost nákupu vstupenek v místech koncertů raději nesázejte. Pak by na vás zbylo opravdu už jen to rádio nebo poslech z internetu, a to fakt není ono. Tenhle rock and roll se musí zažít naživo a pořádně.

Na aktuální tour vás spolu s Rybičkami 48 pobaví ještě jejich souputníci SELFISH (www.bandzone.cz/selfish) s tvorbou inspirovanou třeba kapelami The Offspring nebo Green Day.

Přehled aktuálních zastávek Oldschool Tour:
28. 10. – České Budějovice (vyprodáno)
03. 11. – Pardubice (vyprodáno)
11. 11. – Liberec
16. 11. – Tábor
22. 11. – Praha
02. 12. – Ostrava
09. 12. – Jindřichův Hradec
13. 12. – Brno (vyprodáno)
14. 12. – Brno

Související odkazy:
www.rybicky48.cz
www.facebook.com/rybicky48
www.instagram.com/rybicky48


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 966

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *