RockShock

Internetový rockový magazin

Insania jede peklo a pokračuje v ‘GRRRoteskním‘ turné

Text: Radim Bala
Foto: archiv skupiny

INSANIA, kapela, jež má za sebou velmi, ale opravdu velmi pestrou a bohatou historii. Snaží se obohacovat kulturu této země svým crossover rockem už od osmdesátých let minulého století. To minulé století evokuje hlubokou historii a přitom je to vlastně sotva pár let…

Tato brněnská parta už toho má opravdu mnoho za sebou a jistě ještě více i před sebou. Momentálně se starají o podporu své aktuální desky GRRRotesky a objíždějí s ní na turné kluby a sály po celé republice. Z historie mají jistě kde čerpat a vybírat songy pro koncerty, takže se je opravdu na co těšit a co poslouchat.

V půli září pustila kapela mezi lidi také nový klip Jedeme peklo, takže se před nadcházejícími koncerty můžete pěkně naladit.

Druhé pokračování GRRRotesky Tour odstartovali začátkem měsíce v Ostravě, kde se podle ohlasů předvedli v perfektní formě; zavítali i do Veselí nad Moravou, Dačic, Plzně a Blatné. Turné pokračuje už 4. 11. v Jablunkově a zastaví se například i 18. 11. v krnovském Kofola Music Clubu. I zde se bude jednat určitě o skvělou zábavu s hodně kvalitní hudební produkcí. Kdo máte Insanii rádi, rozhodně byste neměli s návštěvou zbývajících koncertů váhat. Už jich příliš nezbývá a jeden dokonce z původního plánu vypadl, a to v Kutné Hoře v klubu Česká 1 (viz vyjádření provozovatele: www.facebook.com).

Přehled zbývajících koncertů a vstupenky najdete na www.insania.cz/koncerty.

Že se je na co těšit, lze odhadovat i z toho, že Insania je držitelem několika zajímavých cen a nominací na různá ocenění, třeba Anděl, a výborně se umístila i v anketě Břitva, ať už s jednotlivými skladbami, či třeba kompletními alby. Vše je možné si pročíst a seznámit se s kapelou třeba na oficiálních stránkách Bandzone profilu nebo i na Wikipedii, která kapelu také dobře zná.

Zbývající koncerty GRRRotesky Tour:
04. 11. – Jablunkov, Rock Café Southock
10. 11. – Polička, Divadelní klub
16. 11. – Olomouc, Bounty Rock Café
18. 11. – Krnov, Kofola Music Club
01. 12. – Kroměříž, Stará Masna
15. 12. – Loket, KD Dvorana
16. 12. – Hořovice, Klub Labe
18. 01. – Praha, Palác Akropolis

Související odkazy:
www.insania.cz
www.facebook.com/insaniacz
www.bandzone.cz/insania


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1036

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *