RockShock

Internetový rockový magazin

Probuzení síly… Star Wars metal míří na Zemi

Text: Obscure Promotion

Není to tak dávno, v jedné ne až tak vzdálené galaxii… kdy za účelem vytvoření nezastavitelné hudební ‘síly‘ vznikla kapela, jakou vesmír ještě neviděl. GALACTIC EMPIRE!

Ti úchvatným přetvořením klasických skladeb legendárního skladatele Johna Williamse z kultovní ságy Star Wars do metalové podoby vytvořili něco, čeho se obávají v mnoha hvězdných soustavách.

To něco tvoří nejznámější a nejobávanější padouši galaxie vč. Dartha Vadera, a odhodlání Galactic Empire plnit své poslání nemá ve věrnosti Williamsovým partiturám obdoby. Od The Imperial March až po rozmáchlé kytary Duel Of The Fates tahle progmetalová skvadra skutečně vytvořila ‘sílu‘, v níž se fandovství a hudba nepřekrývají, ale spojují a vytvářejí portál do jiného světa.

Galactic Empire prostřednictvím YouTube debutovali v prosinci 2015 svou verzí Main Theme, po níž na jaře 2016 následovalo jejich pojetí The Imperial March. Po úspěšné crowdfundingové kampani na nahrávání alba a turné podepsali smlouvu a jejich eponymní debut, který se objevil v únoru 2017, následovala deska Episode II. Letos vydali album Special Edition a čerstvě mají na kontě singly, jež jim otevírají cestu i k dalším filmovým klasikám.

V roli předkapely budou HURRICANE ON SATURN, kteří se na sklonku roku 2019 vynořili zničehonic na pokraji bouře se svým jedinečným ‘mimožánrovým‘ přístupem kombinujícím EDM, metal, rap a post-hardcore se silně rozpoznatelnou vizuální podobou.

14. 11. 2023 – Praha, Rock Café
FB událost – www.facebook.com/events/225223030374703
e-Ticket – www.obscure.cz/cs/tickets/detail/id/599

Předprodej viz e-Ticket výše, dále pak v sítích GoOut a Ticketmaster.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1201

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *