RockShock

Internetový rockový magazin

Ke vstupenkám na vánoční koncert Michala Prokopa můžete získat vinyl zdarma

Text: David Gaydečka

Není to tak dávno, co jsme spustili prodej vstupenek na tradiční vánoční koncert MICHALA PROKOPA se skupinou FRAMUS FIVE a dalšími hosty, který se uskuteční ve čtvrtek 21. 12. 2023 od 20.00 hodin v pražském Foru Karlín. Stále se nás ptáte, jestli budou další vinyly Čas je šťastnej lhář ke vstupenkám zdarma. Abychom vám udělali radost, tak pro vás máme dobrou zprávu. Budou, přidáváme jich dalších 100.

Připravovaná deska bude obsahovat to nejlepší, co Michal Prokop za šestapadesát let kariéry hrál. V prodeji bude během podzimu a na vánočním koncertu ve Foru Karlín proběhne křest.

Budeme se opakovat, ale jak známo, opakování je matka moudrosti. Věříme, že vánoční koncert bude stejně jako v minulých letech mimořádnou příležitostí užít si jednu z nejvýraznějších osobností české hudební scény, a to na místě, kde v současné době vystupují ti největší hudebníci z celého světa. Mezi hosty se letos objeví třeba HONZA HRUBÝ se skupinou KUKULÍN, inspirovanou knihami J. R. R. Tolkiena, který zároveň na vánočním koncertu oslaví své sedmdesáté páté narozeniny. Další jména jsou zatím tajemstvím, jisté ale je, že stejně jako v minulých letech půjde o výrazné osobnosti české hudební scény.

Věříme, že 21. prosince u toho budete s námi a společně si budeme moci vychutnat hity, jako jsou Kolej Yesterday, Blues o spolykaných slovech nebo Bitva o Karlův most. Těšíme se na vás!

Vstupenky s vinyly zdarma můžete kupovat v sítích Ticketmaster a Ticketportal.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 928

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *