RockShock

Internetový rockový magazin

Doga zakončí Route 66 Pub Tour 2023 v Ostravě

Text: Radim Bala
Foto: Radka Balová

Tak to je paráda a skutečná výzva. Slyšet Romana Izaiáše alias Izziho s DOGOU je celkem v klidu, ale zažít si na vlastní kůži a uši kapelu v rámci Route 66 Pub Tour 2023 bude asi jiný level. V polovině prosince nám naservíruje skupina ‘nezapojený‘ koncert v komorním prostředí, myšleno jen pro menší počet hostů, v Restauraci u Slunce v Ostravě-Svinově.

Navíc je to koncert, který zakončí jedinečnou Route 66 Pub Tour 2023 čítající 16 zastávek po Česku a tour po americké legendě legend. Doga se skutečně spolu s několika desítkami fandů, které si poveze s sebou z domoviny, projede napříč USA po legendární Route 66 a pak se vrátí domů do Česka a projede napříč republikou s unplugged show.

Takže pokud byste chtěli slyšet Beskydy, Poletuju, Od soumraku do úsvitu, Dobrej chlap, Route 66, Laně jdou a mnoho dalších, určitě vyrazte na některou ze zastávek. Nechme se ale překvapit, co vše se dá zahrát ‘nezapojeně‘. Tahle tour samozřejmě postihne cestou i jiné hospody a kluby, takže se koukněte, kam by se dalo zajet. Kdo by byl na pochybách, může se podívat na termíny a místa. A není pochyb o tom, že bude o co stát. Lístky je možné koupit zde: www.ticketstream.cz

Koncert Dogy je vždy super, ale bez proudu…? Počkáme si a uvidíme, ačkoliv třeba Izzi zkušenosti s akustickými koncerty má díky hraní se skupinou Legendy se vrací. Každopádně ostravský koncert bude prima možnost, jak si zpestřit adventní víkend a nemuset při tom srkat předražený punč někde na náměstí. Doga s sebou určitě přiveze i nějaký ten merch; a třeba CD, podložka pod SPZ, triko nebo spoďáry se budou jistě hodit i jako originální dárek pod vánoční stromeček.

16. 12., 20.00 hod. – Ostrava-Svinov, Restaurace u Slunce

Související odkazy:
www.dogamusic.cz
www.facebook.com/dogaofficial
www.instagram.com/doga.music


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 4.5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1308

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *