RockShock

Internetový rockový magazin

Black/deathmetalová kapela Tides Of Chaos vydala nový singl Screams

Text: Collapse Agency

Norská melodická black/deathmetalová kapela TIDES OF CHAOS vydala druhý singl. Fanoušci intenzivních vokálů, okouzlujících riffů, silných bicích, progresivních a symfonických prvků si přijdou na své.

Kapela Tides Of Chaos, kterou v roce 2021 založil kytarista a zpěvák Henry Lemoin, který je zapálen pro extrémní metal, si klade za cíl vzít posluchače na epickou a intenzivní cestu se spoustou rozmanitosti a dynamického rozsahu ve svých kompozicích.

Nový singl s názvem Screams je plný chytlavých melodií a agresivní energie. Kreativní bubnování poskytuje hnací rytmus, který chytí posluchače od začátku až do konce.

Tides Of Chaos je v současné době projekt jednoho člověka se studiovými hudebníky, jako jsou Rich Grey – baskytara (Annihilator, Aeon Zen), Naman Sachdev – bicí a Matthew Dakoutros – housle, viola a violoncello.

Fanoušci melodického extrémního metalu jsou vyzýváni, aby spolu s Tides Of Chaos zažili sílu a epičnost jejich hudby. Screams je k dispozici na všech hlavních streamovacích platformách. A to je jen začátek. V průběhu roku 2023 budou vydány další singly a nakonec i celé album.

Související odkazy:
www.facebook.com/TidesofChaosBand
www.instagram.com/tides_of_chaos


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 965

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *