RockShock

Internetový rockový magazin

Warning Vision vydávají první živý videoklip ke skladbě Lovci

Text: Sabina Jesenovská

Banda posbíraná ze všech koutů Moravy nabízející nezaměnitelnou kombinaci klasického hard and heavy v neotřelém a moderním podání, které vás vezme na drkotavou cestu tématy mezilidských vztahů blízké každému z nás – WARNING VISION – vydává nový videoklip.

Kapela má na kontě první desku Soudný den, k níž natočila svůj třetí videoklip. Poprvé u kapely došlo na živák ke skladbě Lovci. Natáčelo se nedaleko za hranicemi v klubu Smer 77 v Žilině. A jak sama kapela přiznala, natáčení bylo veselé, protože se z důvodu dvouhodinového posunu koncertu stihli tak trochu ovínit. Vzhledem k tomu, že jsou členové Warning Vision ostřílení profesionálové a vědí, že před koncertem se nesmí nic přehánět, na klipu nic nepoznáte.

Jména tvořící pevné jádro kapely nejsou hudbě znalému i méně znalému neznámá: když se Hanz (kytara, zpěv) a Dušan (baskytara) sešli v legendě Titanic, při dlouhých pozkouškových procházkách na Špilas špekulovali o vlastních nápadech. Na bicmena Luďka Hanz narazil zase v jiné české stálici Motorband. Za bicími se Luděk osvědčil také u nás i za velkou louží úspěšnou superstar Gábinou Gunčíkovou. Klávesák Lukáš úročí v melodických nádeších Warning Vision své zkušenosti ze studií na konzervatoři a jediná dáma v této pětici Marcela se pustila do spolupráce s nejtvrdším jménem v tomto výčtu – s Argemou.

Související odkazy:
www.warningvision.cz
www.facebook.com/WarningVisionRock
www.bandzone.cz/warningvision


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 4 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 960

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *