RockShock

Internetový rockový magazin

The Choices vystoupí spolu s Dafy And The Rafters 14. 9. 2023 v brněnském Pubu U Dvou přátel

Text: Rock In Brünn

Mezi Paříží a Ottawou se vylouplo nové jméno na pomezí power popu a Oi! Punku – a to jméno zní THE CHOICES. Proč by nás mělo zajímat? Protože se jedná o novou kapelu kanadské skingirl Jenny Woo, která už spoustu let obráží světová pódia sama s akustickou kytarou a vydobyla si na scéně neochvějnou pozici. Českých zastávek má za sebou Jenny Woo taky požehnaně, ale tentokrát vyráží na evropskou tour poprvé právě s The Choices, a navíc s debutovou deskou Beautiful Days.

Folkové kořeny nechává Jenny s novou kapelou hluboko pod sebou a posouvá svoje limity tam, kam jí The Choices dovolí. Čekejte chytlavé a přímočaré songy po vzoru Buzzcocks, The Boys nebo Rose Tattoo. Ostatně, když si pustíte celou desku Beautiful Days, nemusíte pro hity chodit nijak daleko. Na to, že se jedná o kanadsko-francouzské uskupení, to celé působí nádherně britsky. A to nás baví. Premiérová, a taky jediná, zastávka The Choices v ČR nás čeká v brněnském Pubu U Dvou Přátel, který disponuje pouze velmi omezenou kapacitou, a proto výrazně doporučujeme nákup lístků v předprodeji.

Support přijede z Bratislavy. Dafy And The Rafters nejsou rozhodně žádnou neznámou a jejich koncertní zápřah tomu odpovídá. Překypují melodiemi i drajvem, zůstávají věrni svým sedmdesátkovým vzorům a jdou písničkám naproti. I z koncertu v garáži udělají stadion. A my jsme rádi, že The Choices předskočí právě oni.

Předprodej je v plném proudu, lístky seženete na www.rockinbrunn.cz/the-choices.

Kdy – 14. 9. 2023 od 19.00 hod.
Kde – Pub U Dvou přátel, Beethovenova 7, Brno
FB událost – www.facebook.com/events/1063642891281657


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1071

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *