RockShock

Internetový rockový magazin

Rock rádio personálně posiluje o nové moderátorky a pouští se do projektu Movember

Text: Zuzana Nevoralová
Foto: Mirek Valenta

Rock rádio, patřící do mediální skupiny Media Bohemia, změnilo v průběhu podzimu svůj program a personálně posílilo o dvě moderátorky. Nově na stanici moderují zpěvačky Annabelle Fárová a Leona Šenková. Rock rádio se také připojuje k celosvětovému projektu Movember a chystá s moderátorem ‘Marothou‘ i rockový song na podporu prevence proti rakovině varlat a prostaty.

Rock rádio, které je součástí mediální skupiny Media Bohemia, postupně proměňuje svůj program, který začíná z velké části odbavovat ze studia Rock rádia z Prahy. Začátkem září se stal programovým ředitelem Ondřej Cikán, nyní rádio rozšiřuje řady svých moderátorů a posiluje programovou složku.

„Rock rádio bylo doposud doménou mužů, a tak jsme se rozhodli, že nyní do vysílání zařadíme i nové bloky, které budou v režii ostřílených rockerek. Každodenní odpolední drive s názvem Rockovej voraz moderuje relativně nová tvář české hudební scény, šansoniérka a duší rockerka Annabelle Fárová. O rockovém víkendu doplňuje řady moderátorů Leona Šenková, kterou mohou posluchači znát například z populární talentové soutěže,“ vysvětluje programový ředitel Rock rádia Ondřej Cikán.

Rockový song ‘Marothy‘ na podporu projektu Movember
Nově se v letošním roce Rock rádio připojilo k celosvětovému projektu Movember 2022. Rádio podpoří ve vysílání sbírkové konto, zapojí se jednotliví moderátoři, kteří si v průběhu listopadu nechávají narůst symbolický knírek. Moderátor Marek ‘Marotha‘ Pavelka, který je velmi oblíbený v rockové komunitě, u této příležitosti složí také song, který bude pojícím prvkem projektu pro Rock rádio.

Rockový kalendář
Rádio každoročně pořádá soutěž, kdy hledá mezi svými posluchačkami 12 nejkrásnějších a nejslušnějších posluchaček rockerek, se kterými nafotí profesionální fotograf rockově laděný kalendář. V letošním roce se do soutěže přihlásilo 149 rockerek a do hlasování se zapojilo 53 717 posluchačů. Aktuální kalendář slušných rockerek pro rok 2023 je právě v prodeji. „Celkem šlo do tisku 1500 kusů, ale během prvních dvou týdnů se nám podařilo prodat téměř tisíc kusů, což je dosavadní rekord,“ vysvětluje Ondřej Cikán.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 867

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *