RockShock

Internetový rockový magazin

Ewa Farna oslaví třicetiny svým prvním koncertem v O2 areně

Text: Sabina Szwarcová

Česko-polská zpěvačka EWA FARNA oslaví 30. narozeniny stylově – svým doposud největším koncertem v největší české hale, pražské O2 areně. Zlatá slavice a držitelka Ceny Anděl, která před rokem oslavila neuvěřitelných 15 let na hudební scéně, si ke své třicítce nadělí dárek v podobě speciálního koncertu, a to 14. 10. 2023. Prodej vstupenek byl spuštěn 16. 11. 2022 v 7.00 hod. v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Během tohoto mimořádného večera představí písně ze všech svých alb včetně posledního, kritiky vysoce oceňovaného Umami. Zazní samozřejmě skladby Měls mě vůbec rád, Boží mlejny melou, Leporelo nebo zlidovělá Boky jako skříň. Kromě nostalgického bilancování přinese především nemalou dávku pozitivní energie.

Rodačka ze slezské Vendryně, jejíž klipy mají téměř půl miliardy zhlédnutí, zve všechny posluchače a fanoušky na ojedinělou show těmito slovy: „Příští rok mi bude 30. Začínala jsem jako dvanáctiletá holčička, nyní ale jako dospělá žena a máma dvou dětí vnímám, že ona symbolická třicítka je fajn moment pro bilancování – více než polovinu svého dosavadního života jsem strávila na hudební scéně a připadá mi přirozené oslavit tyhle kulatiny i s fanoušky. Věřím, že spolu rozvlníme boky a díky návštěvníkům se stanu historicky nejmladší českou zpěvačkou, která odehraje svoji vlastní show v O2 areně.”

Majitelka jednoho z nejznámějších ženských hlasů v Česku i v Polsku slibuje spektakulární představení, na kterém se objeví na pódiu kromě kapely i desítky tanečníků a sboristů i zajímaví hosté.

Související odkazy:
www.ewafarna.com
www.facebook.com/ewafarna
www.instagram.com/ewa_farna93


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 611

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *