RockShock

Internetový rockový magazin

Škwor beznadějně vyprodali Lucerna Music Bar

16. listopadu 2022, Praha, Lucerna Music Bar

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Ve středu 16. listopadu 2022 se v Lucerna Music Baru konal druhý ze dvou po sobě jdoucích koncertů oblíbené kapely ŠKWOR, který byl ihned vyprodaný. Kapela vyrazila na podzimní veleúspěšné akustické turné, které začalo 28. října v Prostějově a skončí 2. prosince v Trutnově.

Vstup do Lucerna Music Baru v Praze byl od 19.00 hodin, ale již dlouhou dobu před otevřením se tvořily hloučky netrpělivých fanoušků, kteří se do Prahy sjeli z blízkého i dalekého okolí. V baru již bylo vše nachystané, stánek s merchem byl rychle v obležení a všichni netrpělivě očekávali autogramiádu, která byla naplánovaná na 19.15 hodin.

Ve 20.30 hodin to konečně vypuklo. Na pódium vstoupili dva hosté a zahájili očekávaný koncert – pianista Filip Vavřička, klávesák, kapelník a spoluzakladatel kapely The Drops, a violoncellista Marek Novák, člen České filharmonie. Poté již za bouřlivého potlesku přišla kapela Škwor a spustila stominutový koncertní set složený ze samých pecek. Tuto hudební formaci není potřeba vůbec představovat, je velmi populární a notoricky známou hitovku Síla starejch vín zná snad každý.

Frontman kapely Petr Hrdlička fanoušky nešetřil, koncertní set byl doslova nabitý těmi největšími peckami – Sraž nás na kolena, Vyvolenej, Nejistá přítomnost… Lidi se bavili od začátku až do konce, zpívali nejen s Petrem Hrdličkou, ale i samostatně a byl to skutečně balzám pro uši. Parádní atmosféra byla patrná po celou dobu vystoupení. Kdo dorazil, stoprocentně si odnesl skvělý hudební zážitek. Závěr koncertu patřil již zmíněnému megahitu Síla starejch vín.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2172

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *