RockShock

Internetový rockový magazin

Gaia Mesiah udeřila v Lucerna Music Baru

26. října 2022, Praha, Lucerna Music Bar

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Ve středu 23. března 2022 se v Lucerna Music Baru konal koncert Gaia Mesiah v rámci podzimního turné, které začalo 1. října ve Valašských Kloboukách a poslední koncert celé tour bude 30. listopadu v Plzni. Dnešními hosty kapely byli písničkářka Eva Vargo a skupina Bikkinyshop.

Vstup do Lucerna Music Baru v Praze byl v 19.30 hodin. V baru již bylo vše nachystané, pochopitelně nechyběl stánek s merchem a fanoušci postupně přicházeli do jednoho z nejzásadnějších hudebních míst v České republice. Lucerna Music Bar je originální členitý prostor s bohatou kulturní tradicí a vysunovacím kruhovým pódiem. Historie prostoru dnešního Lucerna Music Baru sahá až do prvního desetiletí minulého století.

Jako první vystoupila ve 20.00 hodin nu-metal/crossoverová kapela BIKKINYSHOP, která se přivítala s návštěvníky LMB, kterých bylo na začátku méně, než bych očekávala, ale neustále přicházeli. A frontman Tom Čeřovský nikoho nešetřil a pral do lidí jednu pecku za druhou. Poté se na pódiu usadila talentovaná zpěvačka EVA VARGO, která sama s kytarou zaujala většinu publika.

Ve 21.30 hodin doslova vlétla před zcela zaplněný sál na kruhové pódium GAIA MESIAH a okamžitě začala obrovská energická show. Marka Rybin strhla svými legendárními výskoky, skvělým pohybem po celém pódiu a zpěvem celý Lucerna Music Bar. Fanoušci okamžitě reagovali pokyvováním hlavou, pohybem a jásotem. Od začátku až do samotného konce to byla skutečně show jaksepatří. Na přelom roku 2022/2023 připravuje Gaia Mesiah vydání nových singlů v čele s pilotní mega peckou NeNe, která už tedy vyšla 15. září 2022. Je to silná píseň, která skrývá množství pozitivní energie. V setlistu nechyběly ani hity Black Bridge, Blueberry nebo Království. Marka zakončila strhující vystoupení mega hitem San Pedro.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1264

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *