RockShock

Internetový rockový magazin

Legendární formace S.D.I. míří na severní Moravu

Text: Deathnoise Production

Ve speed/thrashmetalové sféře asi nebude mnoho fans, kteří by neznali pojem S.D.I. A není se čemu divit, protože tahle tříčlenná formace vedená frontmanem Reinhardem Krusem byla jednou z kapel, která byla u zrodu tohoto žánru v Evropě.

A i když za svou dlouho existenci vydali S.D.I. pouze 4 studiová alba, tak především Satans Defloration Incorporated a Sign Of The Wicked z let 86 a 88 se nesmazatelně zapsala jako jedna z nejlepších alb tohoto již dříve zmiňovaného žánru. Poslední album, které S.D.I. vyslali do metalového světa, bylo 80s Metal Band, které vyšlo v roce 2020 a najdeme na něm celkem 12 kvalitních válů.

A nyní S.D.I. sbírají síly, protože už za pár týdnu je čeká evropské turné, na kterém se budou snažit dohnat koncerty zameškané v pandemickém období. V rámci tohoto turné zamíří S.D.I. také do ČR, kde je čeká několik koncertů. Představí se například v Ostravě v klubu Barrák. Na tomto koncertu dále uvidíme také slovenské CATASTROFY, švýcarskou formaci STAGEWAR a dále domácí TENDR a APATHY AGAIN. Koncert proběhne v sobotu 30. dubna 2022.

A aby toho nebylo málo, fanoušci v severomoravském regionu se mohou těšit na S.D.I. také ve Valašském Meziříčí, kde zahrají v místním klubu Music Bar Lira, a to v pátek 6. května 2022. Zde se po boku legendární kapely dále představí ENDLEVEL, IROKEZ, ITAI a POISONED MIND.

Vstupenky na oba koncerty jsou k dostání na SMSticket. Více informací najdete v FB událostech.

FB události:
www.facebook.com/events/1203293210190987
www.facebook.com/events/812299259711146


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 644

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *