RockShock

Internetový rockový magazin

Další finanční podpora benefičního koncertu I hudba může pomoci přichází od zlínských studentů

Text: Jiří Olszar

Už 12. 3. 2022 proběhne ve Zlíně v prostorách kavárny 14|15 budovy Baťova institutu 4. ročník benefičního koncertu I hudba může pomoci, který se koná na podporu projektu Pomáháme onkologii. A je naprosto úžasné, že ačkoliv koncert ještě neproběhl, benefiční kasička se už pěkně naplnila – nově i díky studentům a učitelům zlínské Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborné školy ekonomické.

Zpěvačka, pořadatelka a duše celého projektu JIŘINA LYSÁKOVÁ k tomu uvádí: „Je to moc krásné, i přesto, že už se koncert čím dál tím více blíží, získali jsme další finanční podporu. Naším novým partnerem benefičního koncertu I hudba může pomoci v rámci projektu Pomáháme onkologii je jedna ze zlínských škol. Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborná škola ekonomická ve Zlíně přispěla do benefiční pokladničky částkou 6 150 Kč. To je opravdu úžasné. Díky učitelům i studentům této skvělé školy nám částka opět narostla a zatím to vypadá, že budeme předávat šek přesahující hranici 38 000 Kč. Moc pro mě znamená, že lidé na střední škole a vyšší škole mají zájem společně s učiteli pomáhat dobré věci. Je pravdou, že se zlínskou obchodní akademií komunikujeme pravidelně i v jiných věcech, a myslím, že vzniklo velmi hezké přátelství. Je to opravdu příjemné.“

Jak studenti plnili benefiční pokladničku, se můžete podívat zde:
www.facebook.com/watch/?v=1116073195878452

Obchodní akademie Tomáše Bati a Vyšší odborná škola ekonomická se tak připojily k dříve představeným partnerům, kterými jsou OXALIS, T. J. Sokol Kostelany a OZS Sociální podnik, s. r. o., jež také přispěli do benefiční kasičky pěknou částkou.

Program benefičního koncertu startuje v 17.00 hod. Samotný hudební program pak začne v 18.00 hod. vystoupením žáků ZUŠ Zlín – Jižní svahy. Poté se na pódiu představí zpěvačka Jiřina Lysáková s kapelou. Následovat bude slavnostní předání šeku zástupcům Komplexního onkologického centra KNTB ve Zlíně a vrchní sestře onkologie Bohunce Vojtové. Závěr večera pak bude patřit od 21.00 hod. zlínské pop-rockové skupině MERS, na kterou se osobně pořadatelka velice těší a dodává: „Pevně věřím, že tak, jako já dávám do této akce celé své srdce, i všichni návštěvníci budou odcházet plni dobré nálady a s úsměvem na rtu.“

O úsměvu na rtu a spokojenosti jistě není pochyb, protože pomáhat druhým je prostě něco, co musí každého člověka pohladit po duši i srdci. Platí tedy, že I hudba může pomoci, ale pomoci můžete i vy sami.

Související odkazy:
www.facebook.com/zpevackajirinalysakova
www.facebook.com/kapelamers
www.facebook.com/events/656567988660343
www.facebook.com/groups/1389858101200795
www.pomahejteonkologii.cz
www.facebook.com/T-J-Sokol-Kostelany-109536431349596
www.oxalis.cz
www.ozssro.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 553

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *