RockShock

Internetový rockový magazin

Innersphere si přizvali do Plzně Nahum a Refore a společně rozbijí klub Divadlo pod lampou

Text: Jiří Olszar

Plzeňské milovníky extrémní muziky čeká již 19. února 2022 pořádná metalová řežba. V místním klubu Divadlo pod lampou si to rozdá hned trojice skvělých kapel – domácí INNERSPHERE, ostravští NAHUM a mladí valašští thrasheři REFORE.

Přestože jsou deathmetaloví Innersphere na světě teprve od roku 2015, jsou nesmírně aktivní. Pravidelně vyrážejí na turné (pokud to situace dovoluje) po celé České republice a na kontě mají již tři nahrávky – jedno EP (2016) a dvě řadová alba – Amnesia (2018) a Omfalos (2021). A právě ukázkami z těchto počinů potěší kapela i plzeňské fanoušky. Každá nahrávka je dosti odlišná, proto se dá očekávat již tradičně pestrý setlist.

Ostravští Nahum jsou již dobře zavedenou smečkou (nejen na Ostravsku), která tíhne především k thrash/death metalu. Po zformování v roce 2004 a vydání prvního dema Unhuman se na nějaký čas odmlčeli, aby se pak nadobro vrátili a vydali tři skvělá alba – The Gates Are Open (2012), And The Chaos Has Begun (2015) a Within Destruction (2018). K nim ještě přidali v roce 2019 nově natočenou desku Unhuman a od loňského roku už pracují na novém materiálu. Kdo neměl s Nahum dosud tu čest, neměl by si tento koncert nechat ujít. Bude to pěkně ‘nelidský‘ metalový očistec!

Služebně i věkově nejmladší budou pro tento večer thrashmetaloví Refore. Po prvotním obehrávání převážně převzatých skladeb se vrhli na vlastní tvorbu a poprvé ji představili v roce 2018 na EP Social Failure. Poté sbírali hráčské i skladatelské zkušenosti, které zúročili v loňském roce na debutovém albu Built To Nothing. To je natolik našlapané, že strčí do kapsy i některé zkušené thrashové mazáky. Je libo výborný ultra thrash německého střihu? Refore vás spolehlivě sestřelí.

Vstupné za 200 Kč je možné zakoupit v předprodeji v síti GoOut (www.goout.net).

FB událost – www.facebook.com/events/452574339788538

Související odkazy:
www.inner-sphere.com
www.nahum.cz
www.facebook.com/reforethrash


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 561

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *