RockShock

Internetový rockový magazin

102. číslo Pařátu vyjde 20. listopadu

Text: Pařát

Jak jsme informovali zde, na přelomu srpna a září jsme Pařát přestěhovali na východ republiky. Do Slezska. Jak už to tak někdy bývá, nic nejde úplně hladce, jak by si člověk přál. Zkrátka stěhování se vším všudy se nám trochu natáhlo, protáhlo, čímž bychom se v první řadě chtěli omluvit za pozdržení objednávek v Pařátshopu a vůbec horší komunikaci Pařátu v první polovině září. Jsme rádi, že to skoro každý pochopil a až na drobné výjimky nikdo nic neřešil. Nyní už fungujeme jako dřív.

Vzhledem k tomu, že se nám stěhování (a věci s ním související) protáhlo a na několika záležitostech ještě budeme v září pracovat (slibované rozšíření dopravy o spediční služby a další), řešili jsme dilema, jestli říjnové vydání Pařátu úplně vynechat… nebo po 11,5 letech, kdy Pařát vycházel každý sudý měsíc dvacátého, zbourat tyto zavedené pořádky a přejít na lichý měsíc. Rozhodli jsme se pro druhou možnost, což znamená, že počínaje číslem 102 a listopadem 2021 začne Pařát vycházet každý lichý měsíc dvacátého. Přesněji číslo 102 vyjde 20. listopadu 2021, číslo 103 vyjde 20. ledna 2022 a tak dále. Nezmění se vůbec nic, akorát se vše o měsíc posune. V následujících dnech budeme všechny předplatitele jednotlivě kontaktovat s tím, že roční předplatné vyprší o měsíc později. V případě zájmu o roční předplatné Pařátu za zanedbatelnou cenu stačí kliknout do Pařátshopu zde.

Nic víc než výše uvedené starosti s přesunem Pařátu na jinou adresu za tím nehledejte. Pařát nemá žádné existenční problémy, ba naopak plánů je jako vždy hodně a brzy vás s nimi začneme seznamovat, stejně tak brzy přidáme i nějaké fotografie z nového studia, které je ve všech směrech lepší a praktičtější než to předešlé.

Bavíme se a jsme rádi, že vy s námi a že vám můžeme dělat radost. Dobře víme, že budoucnost metalu je na internetu, ale my zůstaneme až do posledního dechu ‘pouze‘ tištěný časák a UG vydavatelství vycházející z principů metalového undergroundu devadesátých let. Žádné spekulace ani ryze obchodní záměry. A až jednou celá tato éra skončí, tak zhasneme.

Zkrátka jsme reálně vyhodnotili naše možnosti a řekli si, že než splácat nějakou rychlokvašku, ve které budou polovinu místa zabírat fotky, raději počkáme a uděláme to pořádně, respektive dle svých nejlepších možností a schopností. Děkujeme za pochopení a od 1. 10. vás začneme seznamovat s obsahem listopadového 102. čísla Pařátu.

www.paratmagazine.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 620

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *