RockShock

Internetový rockový magazin

Démoni z Orlové vás přijedou postrašit kamkoliv

Text: Jiří Olszar
Foto: Jiří Olszar

Návštěvníci letošního ročníku charitativního festivalu Rocktherapy měli možnost opět vidět v akci hereckou skupinu DÉMONI CZ ORLOVÁ, která se zde částečně uvedla už v průběhu festivalu přímo mezi návštěvníky, ale především pak ve finále přímo na pódiu, kde se již tradičně představila ve společné show s heavymetalovou kapelou AHARD.

Jejich podívaná představuje skvělé originální masky démonů, čertů a jiných nadpřirozených postav, které doplňují i o pyroefekty, což především ve světle reflektorů vypadá opravdu démonicky a strašidelně. A protože jsou Démoni CZ Orlová příznivci rockové a metalové muziky, spojili své umění před časem právě s kapelou Ahard, se kterou se již představili i na jiných akcí mimo Rocktherapy.

Démoni CZ Orlová se pravidelně účastní i tzv. Krampus pochodů, které i sami pořádají, ale rozhodně se nebrání ani další spolupráci. Pořadatelé koncertů či festivalů, nebo také samotné kapely, které by měly zájem o zpestření svých vystoupení nebo oživení videoklipů či o jinou spolupráci, se mohou ozvat na e-mail manasmanas1@seznam.cz nebo zanechat vzkaz na facebookové stránce www.facebook.com/Demoniczorlova.

Skupina Démoni CZ Orlová se postupem času rozrostla o nové postavy a masky, které si můžete prohlédnout nejen na uvedené facebookové adrese, ale i v profesionálně zpracovaném promo videu Demons From The Underworld z dílny Filipa Franka a Radima Uhera. Tak se tedy podívejte a bojte se!


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1020

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *