RockShock

Internetový rockový magazin

Přesně za týden budou rockeři opět pomáhat v rámci 4. ročníku NADĚJEfestu

Text: Jiří Olszar

Všichni rockeři a metalisti se konečně dočkali kýženého rozvolnění, a tak nic nebrání ani pořadatelům charitativního NADĚJEfestu, aby s hrdostí a úsměvem na rtu otevřeli ve dnech 18.–19. 6. 2021 brány Rockového hřiště Pilníkov u Trutnova a přivítali všechny na čtvrtém ročníku populárního charitativního festivalu.

Jak už z charakteru akce vyplývá, muzika zde nebude až tak na prvním místě, ačkoliv letošní hudební program, který se rozšířil proti minulosti na dva dny, bude pěkně našlapaný. Nejdůležitější tváří celého festivalu bude malý Nikýsek z Valdic u Jičína, který trpí hned několika postiženími: Arnold-Chiariho malformací, dětskou mozkovou obrnou, celkovou svalovou hypotonií, dětským autismem a výrazným motorickým i mentálním opožděním. Veškeré informace o Nikýskovi najdete zde: www.facebook.com/Nikýskova-cesta

Ovšem ‘vyhladovělí‘ a ‘žízniví‘ příznivci kvalitní rockové a metalové muziky určitě nepřijdou zkrátka, protože program nabídne spoustu zajímavých, dokonce i legendárních interpretů. První festivalový den nabídne kapely KRKONOŠSKÉ MATKY, SYMMERYA v čele se zpěvačkou Ivetou Suchánkovou, EPIDEMY a pro pravidelné návštěvníky velice dobře známou dvojici METALCRAFT a PORTA INFERI, které jistě ozdobí páteční večer a dost možná i celý festival.

Sobotní den pak představí dvě tuzemské legendy, byť žánrově velice odlišné. KARAMEL by měli potěšit především příznivce klasického rocku, liberečtí V.A.R. pak naservírují pořádnou porci thrash metalu. K nim se připojí další výborné kapely jako CARPATIA CASTLE, RAIN, ANARCHIA, PURNAMA, MANUAL, VANAHAIM a jako speciální host mladá talentovaná zpěvačka LUCIE HANČLOVÁ.

Celým programem bude provázet zkušený moderátor Petr Medřík z Metal Heart Radia. Návštěvníci se mohou těšit na příjemný areál Rockového hřiště Pilníkov, který nabídne vše, co správný rocker potřebuje k ‘přežití‘. K dispozici bude i tradičně bohatý festivalový merch, v němž nebudou chybět ani tolik populární hrníčky s fotkami účinkujících či motivy festivalu.

Takže neváhejte a dojeďte se podívat, jak rockeři a metalisti podávají pomocnou ruku tam, kde je to opravdu potřeba. ‘Festival s otevřeným srdcem‘ se na vás už těší!

Související odkazy:
www.facebook.com/nadejezkamionu
www.nadejefest.cz
www.facebook.com/nadejefest
www.facebook.com/events/255130945897269


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 461

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *