RockShock

Internetový rockový magazin

Volejte hallelujah! Koncertováním ožije i Letní parket Výrava!

Text: Savapip

Čekání na živé koncerty bylo dost, a tak je nejvyšší čas vyrazit pod pódium. Letní parket Výrava už je připravený otevřít svoje brány a v rámci Výrava Festu 3. 7. 2021 vám od 13.00 hod. nabídne koktejl plný rozličných metalových příchutí. A jaká sestava na vás čeká?

Loňské události v kultuře ARAKAIN komentovali slovy „…a tak i Arakain čeká a jen silní přežijí…“. Koncert ve Výravě bude důkazem, že legendární Arakain je stále nejsilnější. Oslava 35. výročí existence kapely a s ním spojená rozsáhlá Masakrr Tour zavedly na Výravu i thrashery DEBUSTROL – těšte se srračinky!

To, co koncem loňského roku Znelo lesom, zazní v létě v podání slovenských pohanů RAMCHAT i ve východních Čechách. Nejen osvědčené hity, ale čest názvu chystaného alba Věčnost živlů přijedou demonstrovat živelní powermetalisté RIMORTIS.

Z černočerné tmy se vynoří kultovní blackoši ROOT, kteří aktuálně začali pracovat na novém albu. Už v průběhu loňského roku melodici SEBASTIEN ukázali, že jim čeština sluší. Na důkaz toho Sebastien přivezou i své aktuální album Identity. Chlapi, řeklo se bez bab? Neřeklo, a proto téměř domácí symfonici WISHMASTERS s půvabnou Shirley u mikrofonu budou pověstnou růží mezi trním.

O informacích ohledně koncertu a epidemiologických nařízení budeme informovat. Prosíme o trpělivost.

Areál bude otevřen v pravé poledne. Předprodej vstupenek byl zahájen, vstupenky můžete pořídit na Ticketstream (www.ticketstream.cz) nebo u obvyklých prodejců v kamenných obchodech (www.vyrava-letniparket.cz).


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 338

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *