RockShock

Internetový rockový magazin

AMF 2021 po mnoha různých změnách nakonec proběhne!

Text: Agressive Music Fest

Po nalezení nové lokality v Kostelci nad Orlicí a změně termínu Agressive Music Festu byl z důvodu protipandemických opatření pořadatel donucen sáhnout k dalším změnám. Z uvedených důvodů tedy došlo k odložení termínu festivalu, a jelikož na koupališti v Kostelci nad Orlicí v daném termínu nebylo uspořádání festivalu možné, také i k další změně festivalového areálu.

Nicméně při těchto změnách bylo dbáno na komfort fanoušků a festival se přesunul do Velkého Dřevíče u Hronova do areálu sousedícího s vyhlášeným autokempem, který poskytne jak návštěvníkům, tak i pořadatelům či účinkujícím dostatečné hygienické a sociální zázemí. V souvislosti s tím byl stanoven nový termín akce na 27.–28. srpna 2021.

Pořadatelem bylo všem původně ohlášeným kapelám nabídnuto vystoupit na festivalu v novém termínu, což většina z nich ráda přijala. Stejně jako v loňském roce bude line-up festivalu složen výhradně z tuzemských kapel tak, aby se předešlo případnému rušení vystoupení z důvodů proticovidových opatření.

Na AMF se tedy opět můžou fanoušci těšit na nejtvrdší metalové žánry v podání kapel, jejichž soupisku můžete zhlédnout a také si poslechnout na festivalovém webu www.agressivemusicfest.eu.

Vstupenky pro letošek pořadatel předprodává na festivalovém e-shopu.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 369

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *