RockShock

Internetový rockový magazin

Paragraf 219 to pořádně rozbalil společně s kapelami Promile a Na plech

28. května 2021, Praha, Music Club Modrá Vopice

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V pátek 28. května se v Modré Vopici konal další open air koncert; tentokrát to byl punkový večírek. Od 16.00 hodin se začali scházet první fanoušci a netrpělivě očekávali začátek akce.

V 18.00 hodin to vypuklo. Jako první vystoupila jihočeská punková kapela NA PLECH, která se vůbec nebojí svými songy vyjádřit, co si myslí. Jejich nová pecka Koronapičus je toho důkazem. Je to kapela, co hraje pro zábavu a pro lidi. Jejich texty jsou originální, plné humoru i nadsázky. Fanoušci se dobře bavili a užívali si pořádného punku.

Poté na pódium doslova vlétla oblíbená punková kapela PARAGRAF 219, která zde oslavila krásné 17. narozeniny a vůbec fanoušky nešetřila. Skupina každoročně na přelomu května a června pořádá oslavu svých narozenin právě zde, v Music Clubu Modrá Vopice, z níž se během posledních několika let stává menší festival, na kterém účinkuje mnoho známých českých punkových kapel. A jak je u Paragrafu zvykem, hojně využívali při svých peckách masek a převleků. Byl to zkrátka pořádný nářez.

Závěr večera patřil dalšímu oslavenci – pardubické punkrockové kapele PROMILE, která na podzim loňského roku oslavila krásných 20 let existence. A kluci začali v čele s Bartem vystoupení megapeckou Pivní nálet. Na všech v kapele bylo vidět, jak se na živé vystoupení těšili a po celý koncert si to s fanoušky parádně užívali. Ládovali do posluchačů jednu pecku za druhou – Každýho roky dostanou, Vyndanej, Nic není takový a spoustu dalších. Na závěr kapela poděkovala pořadateli i fanouškům za dnešní skvělý večírek.

Čas utekl jak voda, všichni přítomní se bavili a odcházeli z Modré Vopice maximálně spokojeni. Obrovské poděkování patří pořadatelům celé akce – Music Clubu Modrá Vopice a kapele Paragraf 219.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1174

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *