RockShock

Internetový rockový magazin

Ostrava v plamenech ohlásila další dvě změny v line-upu

Text: Jiří Olszar

Po nedávném ohlášení změny na pozici jednoho z headlinerů oznámili pořadatelé festivalu Ostrava v plamenech další dvě změny. Místo původně potvrzené alternativně metalové kapely Iznutri z ruska se v industriálním areálu dolních vítkovic představí jejich krajané BLACK SONIC PERLS, kteří pro změnu hrají alternativní rock. Jedná se o zcela novou kapelu, která vznikla teprve v loňském roce a momentálně připravuje debutové album.

Nově posilní line-up za odpadlé norské progressivemetalisty Chontaraz další ruská smečka AMALGAMA, která svůj nabroušený heavy metal šíří mezi fanoušky už rovných 20 let. Pro Ostravu v plamenech sestavuje zcela nový setlist, ve kterém nebudou chybět ani zbrusu nové skladby, které skupina připravuje pro své nadcházející album. Jako host se s nimi představí i kytarista Andrey Smirnov, člen skupiny U.D.O., kterým kapela už také předskakovala. A v sestavě by neměl chybět ani jeden z nejaktivnějších bubeníků dnešní doby Andrey Ischenko, který má na kontě spolupráci s téměř stovkou kapel.

Celá akce bude rozdělena na dva festivalové dny. Pátek 30. 7. 2021 bude patřit českým a slovenským kapelám. Na pódiu se představí výběr kapel PORTA INFERI, NAHUM, WITCH HAMMER, SYMFOBIA, XIII. STOLETÍ, TRAUTENBERK, FORREST JUMP, SEBASTIEN a LAUTR. Druhý den 31. 7. 2021 pak přinese zahraniční interprety v čele s headlinery RAGE a SODOM, kteří přivezou speciální Agent Orange Show. Kromě nově potvrzených Black Sonic Pearls a Amalgama se dále představí KISSINʼ DYNAMITE, DEAD LABEL a SHRIKE, ke kterým se přidají některé vybrané české spolky. Kompletní časový program bude brzy upřesněn.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodejní síti Ticketportal (www.ticketportal.cz). Další aktualizované informace najdete pod níže uvedenými odkazy.

Související odkazy:
www.ostravavplamenech.cz
www.facebook.com/ostravavplamenech
www.facebook.com/events/995128840904501


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1122

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *