RockShock

Internetový rockový magazin

Promile online – Živě z karantény 2021

24. dubna 2021, Horažďovice, KD Horažďovice

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V sobotu 24. dubna se v kulturním domě v Horažďovicích konal historicky první live stream koncert pardubické punk/metalové kapely PROMILE, která tak oslavila 20 let od svého založení. Více než hodinový set obsahoval průřez jejich vlastní bohatou tvorbou – Stará Vránová (demo), Buran city (singl), Těhotný chlapi (CD), Podivnej sen (EP), Thrash ponk punk (CD), …a dááávej! (CD), Singl 2013 (EP), Období masakru… (split album), HOHEHO: Pošli to dál (kompilace).

Ve 20 hodin live stream začal oblíbenou peckou Pivní nálet, po které následoval nadčasový song Každýho roky dostanou, který mi zní v uších ještě teď. Celé vystoupení mělo šťávu, jednotlivé pecky byly prokládány úžasnými kytarovými riffy a na borcích z kapely bylo vidět, že si koncert skutečně naplno užívají.

Frontman kapely Bart věnoval megahit Ještě jeden rock’n‘roll klukům, kteří již s námi bohužel nejsou. Na samotný závěr Bart poděkoval všem za přízeň a vyslovil přání nás všech – co nejdřív se potkat naživo a nasávat tu pravou koncertní atmosféru. Kluci díky – byl to parádní zážitek. Koncert byl skvěle nazvučen i nasvětlen díky Viktoru Koubíkovi, který též zajišťuje koncerty takových velikánů, jako jsou Harlej, Debustrol, Monkey Business aj.

A tady si můžete celý koncert připomenout:


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1111

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *