RockShock

Internetový rockový magazin

'Oldskulloví' Doktor Triceratops se rozloučí s Kainem společně se Silent Session

Text: Jiří Olszar

Jak už asi každý ví, pražský Kain se na sklonku srpna odebere do klubového nebe, a každá kapela, která se zde v poslední době představila či ještě představí, bere své vystoupení jako rozlučku s tímto pro rockery a metalisty kultovním místem. A nejinak tomu bude i ve čtvrtek 27. srpna, kdy se zde představí pražští DOKTOR TRICERATOPS.

Kain je pro Doktor Triceratops doslova domácím klubem a jen v loňském roce si tu zahráli celkem pětkrát. 1. 11. 2019 zde dokonce pokřtili i své nové album Old Skull Metal. Všichni fans se tak mohou těšit na pořádnou crossovermetalovou nálož připomínající nejen tento počin – včetně singlu V síti, který letos kapela představila i jako videoklip a úspěšně s ním zabodovala i na stránkách RockShocku v anketě Video Shockparáda –, ale i pěkně vypečené kousky z jejich dosavadní diskografie.

A hostem tohoto rozlučkového koncertu nebude nikdo jiný než zkušení rockeři SILENT SESSION. Tahle parta z Turnova odehrála s Doktor Triceratops už hodně koncertů – nemálo právě i v Kainu –, a tak společné rozloučení s klubem bylo jen logickým vyústěním kamarádských vztahů. Ačkoliv skupina existuje ‘teprve’ od roku 2007, muzikanti sbírali hudební zkušenosti již od 80. let minulého století, takže se dá v tomto případě očekávat především precizně odehraný rockový nářez, také notně načichlý ‘starou školou’.

27. 8. 2020 – Praha, klub Kain
FB událost – www.facebook.com/events/372766543696613

Související odkazy:
www.doktortriceratops.cz
www.facebook.com/doktortriceratops
www.silentsession.eu
www.facebook.com/SilentSession.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 6

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *