RockShock

Internetový rockový magazin

Floridský metalcore v pražském Futurum Music Baru

Text: D-Smack-U Promotion

Floridská metalcorová pětka WAGE WAR vybrousila svou výbušnou kombinaci technického umu a hypnotických melodií na svém třetím albu Pressure (Fearless Records). Kapelu tvoří Briton Bond (zpěv), Cody Quistad (doprovodná kytara, čistý vokál), Seth Blake (kytara), Chris Gaylord (basová kytara) a Stephen Kluesener (bicí).

Wage War debutovali v roce 2015 albem Blueprints, které obsahovalo skladby Alive (12 milionů streamů na Spotify) a The River (8 milionů streamů). Druhé album Deadweight z roku 2017 již představilo vyzrálou kapelu. Singl Stitch získal 14 milionů streamů na Spotify a Deadweight si vysloužilo chválu od Metal Injection, New Noise, Metal Hammer a Rock Sound. Wage War byli na turné s I Prevail, Of Mice & Men, Parkway Drive a A Day To Remember.

Loňské album Pressure produkoval Drew Fulk (Motionless In White, Lil Peep, IDKHOW) a kapela jej poprvé nahrála v inspirativním Los Angeles. Pressure dostává Wage War na vyšší úroveň.

Když si poslechnete tuhle desku, dáte Wage War desítku,” říká Cody. „V textech jde všechno od srdce. Možná vám to pomůže v těžkých situacích, posune do dalšího dne nebo vám to dá sílu si s někým promluvit. A není nic lepšího.”

10. 6. 2020, otevření klubu 20.00 hod. – Praha, Futurum Music Bar

Vstupenky za 440 Kč (+ poplatky) v předprodeji na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Futurum Music Baru a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích na místě v den koncertu za 540 Kč.

Více info:
www.wagewarband.com
www.facebook.com/wagewar
www.futurum.musicbar.cz
www.facebook.com/futurum
www.dasmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 30

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *