RockShock

Internetový rockový magazin

Clock Opera přesouvají své turné na podzim

Text: D-Smack-U Promotion
Foto: archiv skupiny

S politováním oznamujeme, že turné skupiny CLOCK OPERA se neuskuteční a odkládá se na září/říjen letošního roku. Vstupenky zůstávají v platnosti. V tuto chvíli vás prosíme o trpělivost, v případě, že někomu nebude vyhovovat nový termín, vstupné mu bude vráceno.

Clock Opera si poprvé získali pozornost v roce 2012 svým debutem Ways To Forget a společně s ním i velmi pozitivně přijatými remixy skladeb od Everything Everything, Metronomy, Charlotte Gainsbourg, Marina & The Diamonds a mnoho dalších.

S následující deskou Venn, která vyšla v roce 2017, intenzivně procestovali svět, a to po boku významných jmen jako Alt-J, Django Django nebo Metronomy. Píseň Whippoorwill z této desky se stala jejich vůbec nejstreamovanější.

Koncem loňského roku vydali nový singl Be Somebody Else a poté, co skupinu opustil kytarista Andrew West, chystají v odlehčené tříčlenné sestavě evropské turné, které pojedou k nové nahrávce Carousel, vydané letos v únoru. Svůj první sólový koncert v ČR si odbudou v pražském Café V lese. Termín bude upřesněn.

Vstupenky v prodeji za 250 Kč + poplatky (GoOut), na místě pak za 300 Kč.

Více info:
www.clockopera.com
www.dsmacku.com
www.cafevlese.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 23

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *