RockShock

Internetový rockový magazin

Chinaski oslaví 30 let v O2 areně 30 největšími hity

Text: Zuzana Kantorová

Jedna z nejúspěšnějších českých skupin posledních desetiletí oslaví 30 let velkolepým koncertem v O2 areně. Fanouškům nabídnou CHINASKI to nejlepší z celé své kariéry. Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketportal a Ticketmaster.

Kapela Chinaski oznamuje velkolepý koncert ke svému 30. výročí vydání prvního alba. Jejich největší show v historii se uskuteční 11. prosince 2024 v pražské O2 areně. Fanouškům i sobě muzikanti v čele se zpěvákem Michalem Malátným připraví dárek, který mimo jiné nabídne symbolický výběr 30 písní, největších hitů skupiny.

Za tři desetiletí na hudební scéně se Chinaski pyšní téměř padesáti rádiovými hity, mnohé z nich zlidověly. Koncert v ikonické aréně bude v roce 2024 jediným samostatným, půjde tak o jedinečnou příležitost s Chinaski jejich jubileum oslavit.

Pro nejvěrnější fanoušky jsou do O2 areny připraveny vstupenky, které zahrnují i dárek od kapely a setkání před koncertem. Pro rodiny s dětmi je zase připraveno speciální zvýhodněné vstupné a vyhrazený rodinný sektor.

Dalším dárkem, kterým kapela obdaruje fanoušky i sebe, je album, na kterém se kromě několika nových písní objeví i desítka zásadních písní z historie, kterým kapela dá aktuální zvuk. Na začátku nového roku kvůli tomu Chinaski vyrazí na britské ostrovy do Walesu, kde ve světoznámém nahrávacím studiu Rockfield vznikly nahrávky skupin Queen, Manic Street Preachers nebo Iggyho Popa. Chinaski už zde v roce 2014 nahráli stejnojmenné album.

„Dospěli jsme a cítíme, že některé písně, které jsme v minulosti nahráli, bychom dneska zahráli jinak, mnohem líp a něco v nich změnili. Proto na začátku příštího roku vyrazíme do legendárních britských studií Rockfield, kde je nahrajeme znovu. Těšit se tak můžete třeba na novou Drobnou paralelu nebo na nově nahranou naší vůbec nejstarší píseň Punčocháče,“ odhaluje další plány k oslavám 30 let Michal Malátný.

Vstupenky jsou k zakoupení zde.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1321

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *