RockShock

Internetový rockový magazin

Mikulášská s The Tap Tap letos přímo z pivovaru Bizon

Text: Zdena Selingerová

Letošní mikulášský koncert připravuje kapela THE TAP TAP na 6. prosince a i tentokrát se rozhodla vyzkoušet úplně nové prostory. Po Státní opeře, Foru Karlín, Divadle na Vinohradech a KD Barikádníků v Praze se stejně jako loni rozhodli vydat mimo hlavní město.

Tentokrát se Mikulášská s The Tap Tap uskuteční v prostředí varny pivovaru Bizon v Čižicích kousek od Plzně. Na tento ročník si The Tap Tap připravili velké překvapení. V průběhu koncertu zazní poprvé zcela nová skladba Basa. Ta vznikla přímo na tělo baskytaristovi kapely Honzovi Polákovi a za jejím vznikem stojí démonický Řezník a ďábelská autorská dvojice Schyzo & Kayle.

Rapper Řezník se objeví i v roli Mikuláše a dlouholetý přítel kapely Xindl X ztvární anděla s řádně impregnovanými perutěmi.

Letošní Mikulášskou bude vedle dvorního moderátora a jednoho ze zakládajících členů kapely Ladislava Angeloviče i tentokrát provázet přední český žurnalista Jindřich Šídlo.

Koncert začíná v 18.00 hod a živý stream bude vysílán prostřednictvím FB profilu kapely. Vstupenky na něj jsou k dispozici v předprodejní síti GoOut: www.goout.net/cs/listky/mikulasska

FB událost – www.facebook.com/events/886023716221925

Související odkazy:
www.thetaptap.cz
www.facebook.com/TheTapTap


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1413

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *