RockShock

Internetový rockový magazin

Thirty Seconds To Mars vyrazí na Seasons World Tour 2024 a zastaví se i v Praze

Text: Echopromotion

THIRTY SECONDS TO MARS vyrážejí na Seasons World Tour a Praha u toho nebude chybět. Zpěvák Jared Leto představí nejen nové album It’s The End Of The World But Itʼs A Beautiful Day, ale i hity z minulých desek.

Oscarový herec Jared Leto nedávno při výstupu na Empire State Building v New Yorku oznámil monumentální světové turné Thirty Seconds To Mars Seasons World Tour 2024 – rozsáhlé turné po Latinské Americe, Evropě, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. „Jako vášnivému horolezci mi Empire State Building a oznámení tour přináší pocit, že všechno je možné, pokud se o to pokusíme,“ říká Leto. Kapela v Evropě odehraje 28 koncertů ve Velké Británii, Nizozemsku, Belgii, Německu, Švédsku, Norsku, Dánsku, Polsku, Slovensku, České republice, Maďarsku, Rakousku, Francii, Švýcarsku, Itálii, Španělsku a Portugalsku.

Multiplatinová kapela Thirty Seconds To Mars, kterou tvoří bratři Jared a Shannon Leto, ohlásila návrat s šestým studiovým albem It’s The End Of The World But Itʼs A Beautiful Day, které vyšlo 15. září u Concord Records. Hlavní singl Stuck oficiálně debutoval na prvním místě v alternativním rádiovém žebříčku a v Itálii zabodoval v Top 10, což byl nejrychlejší vzestup v žebříčku v kariéře kapely. Stejnojmenný a aktuální singl z turné Seasons, který se umístil na prvních třech příčkách německé hitparády, se ptá, zda dokážeme přijmout změnu, když procházíme mnoha různými životními obdobími.

15. 5. 2024 – Praha, Sportovní hala FORTUNA

Cena vstupenky od 1320 Kč. Live Nation Klub předprodej od 15. 11. 2023, 10.00 hod. Spotify předprodej od 16. 11. 2023, 10.00 hod. Vstupenky dále v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 17. 11. 2023, 10.00 hod.

Související odkazy:
www.thirtysecondstomars.com
www.facebook.com/thirtysecondstomars


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1446

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *