RockShock

Internetový rockový magazin

Zpěvák Sting navštíví i příští rok Českou republiku se svou oceňovanou show My Songs

Text: Echopromotion

Společnosti Cherrytree Music Company a Live Nation oznámily, že sedmnáctinásobný držitel ceny Grammy STING vystoupí už počtvrté během dvou let v České republice. Po Slavkově u Brna, Praze a Pardubicích se tentokrát vydá do Plzně, kde vystoupí 4. 6. 2024 ve venkovním areálu amfiteátru Lochotín.

Stingův koncert My Songs je živelná a dynamická show, na které zazní jeho nejoblíbenější hity, zahrnující jeho slavnou kariéru jako člena skupiny The Police i jako sólového umělce. Po mimořádně úspěšném šestidenním vystoupení v prestižním londýnském Palladiu byl koncert My Songs označen deníkem The Times za „mistrovskou třídu. Sting zůstává nepopiratelně zručným umělcem s pozlaceným katalogem.“.

Koncert, který se věnuje jeho nadčasovým hitům jako Fields Of Gold, Roxanne, Every Breath You Take, Message In A Bottle a nesčetným dalším kultovním písním, označil The Telegraph za „vzácnou lahůdku“ a samotného Stinga pochválil The Guardian jako „téměř bezkonkurenčního“ pro jeho „vznešenou popovou alchymii“. Během turné Stinga doprovodí elektrizující rocková kapela.

Cena vstupenky 1850 Kč. Vstupenky v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Související odkazy:
www.sting.com
www.facebook.com/sting
www.instagram.com/theofficialsting
www.twitter.com/OfficialSting


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1193

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *