RockShock

Internetový rockový magazin

Miro Šmajda a Terrapie ve spolupráci se SINNERS Esports vydali nový videoklip

Text: SINNERS Esports

SINNERS Esports plní další misi, která byla již delší dobu v plánu. Přichází jako první tuzemská organizace s vlastní písničkou, která je zároveň i hymnou. K ní byl navíc vytvořen za pomoci umělé inteligence moderní videoklip. Pod hudební stránkou songu We Are Sinners je podepsán zpěvák MIRO ŠMAJDA a skupina TERRAPIE.

„Měli jsme v hlavě nápad na song, který by se stal hymnou SINNERS, už delší dobu. Výzva spočívala v tom, jaký žánr by nás nejvíce definoval, vzhledem k tomu, že naši fanoušci mají tak rozmanitý hudební vkus. Od počátku jsme cítili, že to má být rockový song s částí, kterou naši fanoušci mohou s námi zpívat na turnajích. Právě jeden z našich fanoušků, Filip Hloušek (kytarista), přišel s nápadem nahrát tento song s Mirem Šmajdou. Všichni v SINNERS byli nadšení a výsledek předčil všechna naše očekávání,“ řekl business development manager SINNERS Esports Milan Hýbl.

Miro Šmajda je slovenský zpěvák, skladatel, textař a producent. Je známý rovněž jako frontman českých rockových kapel Walda Gang a právě skupiny Terrapie, která na songu We Are Sinners rovněž spolupracovala.

„CSko byla srdcovka z mého dětství, kdy jsme po škole klasicky se spolužákama utíkali do herny za hlasitých hádek, která mapa se dnes bude hrát, takže když přišla nabídka spáchat hymnu pro SINNERS, múza měla jasno,“ prozradil Šmajda ke spolupráci s esportovou organizací.

Hymna We Are Sinners je k dispozici na všech hlavních hudebních platformách, a to včetně Spotify, Apple Music a YouTube. Tým SINNERS Esports srdečně zve fanoušky, média a všechny milovníky hudby a esportu, aby tento hudební projekt podpořili.

„Miro jako zkušený rocker vložil do tvorby něco tak unikátního, co osloví i ty, kteří obvykle rock nebo metal neposlouchají. Patří mu náš obrovský dík, stejně tak jako kapele Terrapie – vytvořili jste opravdový banger! Dále také velký dík patří našemu motion designérovi Matěji Červinkovi, který s pomocí AI vytvořil videoklip, jenž má atmosféru, která stoprocentně vystihuje SINNERS,“ dodal spokojeně Milan Hýbl k projektu.

Související odkazy:
www.facebook.com/sinnersesports
www.twitter.com/sinners_esports
www.instagram.com/sinnersesports
www.youtube.com/sinnersesports
www.terrapie.net
www.facebook.com/terrapieofficial
www.instagram.com/terrapieofficial
www.facebook.com/mirosmajdaofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 4

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1117

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *