RockShock

Internetový rockový magazin

HellPdays spustil první vlnu předprodeje vstupenek a odtajnil první jména účinkujících pro rok 2024

Text: Jiří Olszar

Čert a pořadatelé festivalů nikdy nespí, a určitě ne ti, kteří mají na svědomí již třetí pokračování benefičního festivalu HellPdays. Ten se podobně jako letos uskuteční v areálu TJ Slezan Frýdek-Místek ve dnech 7.–8. 6. 2023 a už nyní si mohou hladoví metaloví fans zakoupit vstupenky v první vlně předprodeje na Ticket LIVE.

Současně se startem předprodeje pořadatelé odtajnili i první jména, která se příští rok objeví v line-upu festivalu. I když zpěvák Láďa Křížek tvrdí, že Nejde vrátit čas, s po čase znovu oživenou kapelu KREYSON se o to minimálně pokusí. Do boje s žízní pak vyrazí i festivalová stálice, stoprocentně alkoholová a nesmírně populární parta ALKEHOL, která se jistě pochlubí i loňskou novinkou Haleluja.

Na pódiu nebude chybět ani zcela nový metalový projekt baskytaristy Zdeňka Kuba (ex-Arakain) s názvem NIAKARA. Ten se obklopil velice zajímavými a zkušenými muzikanty a soudě podle prvních letošních ukázek to vypadá, že tohle si příznivci tvrdší muziky určitě užijí. Posledním zatím potvrzeným jménem je ‘vždy připravený orchestr‘ Honzy Havlíčka DE BILL HEADS. I v tomto případě se mohou fans těšit na bezvadnou show okořeněnou typickým kapelním humorem.

HellPdays bude mít samozřejmě i příští rok benefiční charakter a stejně jako tomu bylo i v předchozích dvou případech, i třetí ročník bude pomáhat Oblastnímu spolku Českého červeného kříže ve Frýdku-Místku. Není tedy nic jednoduššího než pomoct dobré věci tím, že si své vstupenky na HellPdays zakoupíte s předstihem za nevýhodnější cenu.

Vstupenky na HellPdays zakoupíte za 750 Kč (VIP za 3500 Kč) na www.ticketlive.cz.

FB událost – www.facebook.com/events/644444874462871

Související odkazy:
www.hellpdays.cz
www.facebook.com/hellpdays


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1389

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *