RockShock

Internetový rockový magazin

Cradle Of Filth prichádzajú v rámci turné Necromantic Fantasies aj na Slovensko

Text: ProMusic

Legendárna britská metalová kapela CRADLE OF FILTH sa po piatich rokoch vracia na slovenské pódiá, a to rovno s dvomi vystúpeniami v rámci turné Necromantic Fantasies. Tento jedinečný koncertný zážitok môžu fanúšikovia temného metalu uvidieť v termínoch 7. marca 2024 v Majestic Music Clube v Bratislave a 8. marca 2024 v Collosseum klube v Košiciach.

Cradle Of Filth je jednou z najikonickejších kapiel blackmetalového žánru. Skupina postupne prešla vývojom a momentálne má viac bližšie k symfonickému či gotickému metalu. Ich kontroverzný a provokatívny prístup k hudbe z nich spravil legendy už na prelome milénií. S hitmi ako Nymphetamine, Her Ghost In The Fog a From The Cradle To Enslave si získali milióny fanúšikov po celom svete.

Na týchto koncertoch Cradle Of Filth podporia špeciálni hostia WEDNESDAY 13, ktorí zahrajú veci z obdobia kapely Murderdolls. Tú založili Wednesday 13 spoločne s Joeym Jordisonom na gitare, zosnulým bubeníkom slávnych Slipknot. Predskakovať im budú talianski SICK Nʼ BEAUTIFUL, ktorí prinesú svoj jedinečný mix alternatívneho metalu a rocku. To zaručuje, že oba večery budú plné energie a nezabudnuteľných vystúpení. Fanúšikovia by nemali váhať, pretože lístky na koncerty Cradle Of Filth sú vždy veľmi žiadané a pri nízkych kapacitách klubov je možné, že sa koncerty rýchlo vypredajú.

Termíny koncertov:
07. 03. 2024 – Bratislava, Majestic Music Club
08. 03. 2024 – Košice, Collosseum Club

Oficiálny predaj lístkov na koncerty začne 15. septembra 2023 o 10.00 hod. a budú dostupné v sieti TicketLIVE.sk.

Súvisiace odkazy:
www.cradleoffilth.com
www.facebook.com/cradleoffilth


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1021

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *