RockShock

Internetový rockový magazin

Petra Klabouchová vydává novou knihu o rockovém podsvětí

Text: Motto, HOST Brno

Žurnalistka, spisovatelka a manažerka PETRA KLABOUCHOVÁ představuje svou zbrusu novou knihu Na plný koule s podtitulem ‚Historky z rockového podsvětí, které si vychutnáte až do dna. Úplného.‘.

Na plný koule je knížka humorných vzpomínek z cest po celém světě po boku šílené rockové kapely psaná jednou obyčejnou holkou ze Šumavy, která se škodolibým rozhodnutím osudu stane hudební manažerkou, i když sama umí maximálně zazvonit na domovní zvonek, a to ještě falešně. Vysvětlí vám, jak se opít v Los Angeles se samotným Ježíšem, být uneseni sjetou černoškou v mustangu, otrávit se akátem na prvního máje pod Bezdězem, proniknout nelegálně na území Spojených států amerických, ztratit paměť ve Švédsku, být okraden o poslední joint kojotem z Oblasti 51, místo domácího mazlíčka si pořídit německou dogu, která má o 20 kg víc než vy, v Hollywoodu vlastnit svého osobního bezdomovce, uprchnut záplavám v Třeboni a být zachráněn od jisté smrti dehydratací lasvegaskou prostitutkou, proniknout do tajů brněnských šalin a vraždících manažerů, omylem získat angažmá v luxusním amsterdamském gay klubu, hrát pro mexické hrdlořezy, být uložen do postele ruskými mafiány, místo nájezdu na dálnici se nalodit na trajekt přes Barentsovo moře a bohužel mnoho, mnoho, mnoho dalšího…

Petra Klabouchová (nar. 1980) pochází z Prachatic. Studovala mediální vztahy a žurnalistiku na Masarykově univerzitě v Brně, několik let pracovala v redakcích regionálního tisku a televize. Nyní žije střídavě v Itálii, Spojených státech amerických a České republice, věnuje se hudebnímu průmyslu a jako manažerka zastupuje několik rockových skupin. Je autorkou dvoudílné série pro děti Upíří storky – Prokletí upírů a Nebezpečná výprava (2014). V minulosti publikovala romány Poslední kubánské pomeranče (2012), Podvod zlatého faraona (2019) nebo thriller Anglická zahrada (2020). Mezi její nejúspěšnější knihy patří detektivní příběh ze Šumavy Prameny Vltavy (2021), za který obdržela cenu Johanna Steinbrenera. V roce 2023 jí vychází román U severní zdi a historky z rockového podsvětí Na plný koule.

Na plný koule můžete zakoupit u vydavatelství Motto: www.motto.cz/tituly/85269948/na-plny-koule


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 775

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *