RockShock

Internetový rockový magazin

Igor Orozovič vystoupí poprvé v Šumperku

Text: Ondřej Procházka

V šumperském Domě kultury vystoupí 15. února v 19.00 hodin herec IGOR OROZOVIČ. Šumperskému publiku se tentokrát představí v roli zpěváka s doprovodnou kapelou CO. Jedná se tak o první šumperské vystoupení tohoto herce, který je současně i nadaným muzikantem.

„Hudební tvorba Igora Orozoviče coby člena činohry Národního divadla skvěle propojuje jeho poetické texty s harmonickými tóny lyrické flétny i elektrické kytary. Chvíli se tak ocitáme v krajinách blues, abychom následně zažili netypický šanson s rockovými prvky. Nejen proto jeho vystoupení stojí za to vidět,“ říká dramaturg domu kultury Ondřej Procházka.

Igor Orozovič, známý mimo jiné z filmů Milada, Fotograf nebo Zakázané uvolnění, do Šumperka zavítá ve středu 15. února. V kulturáku vystoupí v rámci svého turné nesoucího název Když chlap svléká tmu. Jedná se už o druhý umělcův hudební projekt. Poprvé své hudební ambice totiž Orozovič úspěšně promítl do Cabaretu Calembour, ve kterém vystupuje společně se šumperskou rodačkou Lucií Polišenskou.

Související odkazy:
www.facebook.com/OrozovicIgor
www.igororozovic.cz
www.facebook.com/events/826576111984299


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 572

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *