RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela DneskaNe vydává další nový videoklip k chystanému albu Z krve tvý

Text: DneskaNe

DNESKANE je svižná tříčlenná rocková kapela, tzv. power trio, která vás uhrane svými energicky zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a frontmanovým důvtipem.

Před nedávnem vydali videoklip k nové písni, která nese stejný název jako samotná kapela Dneska ne a je to třetí ochutnávka z chystaného třetího studiového alba, které ponese název Z krve tvý.

Album bude obsahovat deset skladeb a tohle je třetí z nich. Videoklip k písni si nahráli sami při své první celorepublikové tour na podzim 2022. Video sestříhali a upravili eventstories.cz, což je kreativní duo, jehož součástí je Mark Criss Pö, bubeník z kapely DneskaNe.

Pár zpěvákových slov: „Píseň Dneska ne vznikla na jaře roku 2014. Od začátků naší kapely jsme snili o tom, že budeme velká kapela, což nám zůstalo dodnes. Často se nám stávalo, že nám někdo nasliboval velké věci a nakonec z toho nic nebylo. Naše poučení je v tom, že nám k úspěchu nepomůže nikdo jiný než my sami. Sloky vznikly tenkrát jako odraz naší mladistvé naivity, ale refrén jsme dodělali až těsně před nahráváním v roce 2021, což poukazuje na naše zkušenosti s hudební branží a jakési prozření, které jsme za ta léta získali. Možná by tato píseň mohla být poselstvím pro začínající kapely, které většinou takovým čekáním ztratí i celé mládí.“

První píseň z chystaného alba kapela vydala na konci července 2022 s lyrics videem, druhou i s videoklipem na konci října 2022, další skladba je tato. Samotné album kapela pustí do světa na začátku března 2023, přesně na začátek Z krve tvý tour 2023, kterou pojedou právě k tomuto novému albu. Tour bude mít deset zastávek: 4. března ve Vsetíně, 11. března v Přerově, 17. března v Lanškrouně, 18. března v Ostravě, 24. března v Brně, 25. března v Kroměříži, 1. dubna v Bruntále, 14. dubna ve Šternberku, 15. dubna ve Valašském Meziříčí a 28. dubna v Daskabátu. Tak neváhejte a jejich turné určitě navštivte.

Související odkazy:
www.dneskane.cz
www.facebook.com/Dneskane
www.instagram.com/dneskane
www.youtube.com/c/dneskane
www.bandzone.cz/dneskane2011


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 678

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *