RockShock

Internetový rockový magazin

Zelčínské léto – Hudební program Zooparku Zelčín pro celou rodinu

Text: Martina Jablanovská

Zoopark Zelčín – největší kontaktní zoologická zahrada v České republice – si pro své návštěvníky a příznivce připravil kromě bohatého celoročního rodinného programu i hudební projekt s názvem Zelčínské léto 2022.

Na velkém pódiu přímo v areálu Zooparku se tak návštěvníci mohou těšit na koncertní open air vystoupení:

3. 6. – RYBIČKY 48 a WALKMANZ
Jeden z prvních koncertů, kde skupina Rybičky 48 odstartuje své letní turné. Supportem jim bude pražská superkapela Walkmanz složená ze členů skupin Imodium a Portless.

9. 7. – Zelčínský festival pro celou rodinu
Na dvou pódiích se v rámci odpoledního a dopoledního programu pro děti vystřídají PÍSKOMIL SE VRACÍ, ČIPERKOVÉ, ÁŇA, PÓ A PES BARNEY nebo kouzelník trapnomagie Richard Nedvěd spolu s písničkářem LÁSKOU, XINDLEM X, kapelami WALKMANZ, NO NAME a DYMYTRY.

20. 8. – POKÁČ a LÁSKA
Závěr léta bude patřit písničkáři Pokáčovi, který je v zelčínském Zooparku jako doma.

„Po loňském úspěchu koncertu Pokáče a kapely Divokej Bill jsme se rozhodli naši hudební nabídku rozšířit a připravili jsme celé hudební léto. K našemu parku i zvířátkům zábava neodmyslitelně patří, a k té zase muzika. Dali jsme si záležet a poskládali line-upy tak, aby si na své přišel opravdu každý, již od těch nejmenších,“ uvedl za pořadatele Marian Rypka.

Vstupenky na všechny akce pořídíte v síti Ticketstream nebo na www.zooparkzelcin.cz. Děti a rodiny mají zvýhodněné vstupné, součástí vstupenky je také prohlídka Zooparku. Vstupenky lze zakoupit na celé Zelčínské léto, ale i jednotlivě.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 622

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *