RockShock

Internetový rockový magazin

Kroky Moravius vedou s novou sestavou až do nebe

Text: Jiří Olszar

Od doby, kdy loď MORAVIUS vplula do vln powermetalového oceánu, urazila spoustu mil, prošla bouřemi, hurikány a vichřicemi, ale stále se nepotopila. Poslední velký náraz do ledovce zažila skupina v lednu tohoto roku, kdy se z paluby odporoučela téměř celá posádka, až na frontmana a jediného původního člena, zpěváka Dalibora Halamíčka.

Ovšem ani tento střet nebyl osudový, tak jako byl pro legendární Titanic. Kapitán Dalibor okamžitě rozhodil sítě a ulovil několik nových členů, respektive rovnou kompletní sestavu, která se má čile k světu a pomalu, ale jistě vyplouvá na další plavbu. Novými členy se stali kytaristé Jakub Vigáš (ex-Angels Fate) a Matěj Volný, baskytarista Dušan Junaska (Felix Teleke) a bubeník Jaromír Vašek (ex-Trezor).

To ovšem není jediná novinka z tábora Moravius. Jak skupina prozradila, s novou sestavou začala pracovat na novém materiálu, který by měl být součástí připravovaného CD. A právě v minulých dnech skupina představila první ochutnávku v podobě videoklipu Guide Me In The Heaven. Jedná se o snímek se záběry ze studia a zkušebny, kde je možné si prohlédnout kompletní aktuální sestavu.

Moravius jsou zpět v plné síle, takže nezapomeňte sledovat oficiální web či Facebook, aby vám neunikly další zajímavé novinky.

Související odkazy:
www.moravius.cz
www.facebook.com/Moraviuspowermetal


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 663

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *