RockShock

Internetový rockový magazin

Skunk Anansie vydávají před brněnským koncertem zlověstnou skladbu Can’t Take You Anywhere

Text: BrainZone Promotion

Jedna z nejikoničtějších britských rockových kapel, SKUNK ANANSIE v čele s tajemnou frontwoman Skin, posílá fanouškům před evropským turné novou skladbu Can’t Take You Anywhere. Lahodně zlověstný kousek napínavého dramatu poháněný burácejícím vokálem odkazuje i na temnou hudbu raných Depeche Mode či Placebo. Tedy bouřlivé rytmy, elektroniku a krystalické kytary.

Píseň, která vypráví příběh přítele nebo milence, jenž způsobuje chaos, ať jde kamkoli, zazní i na první kapelní zastávce v Brně. V pondělí 11. července 2022 tam Skunk Anansie vystoupí na hradě Špilberk. Londýnští rockeři slibují velkolepou show se všemi zásadními hity, které kvarteto v devadesátých letech katapultovaly mezi ostrovní rockovou elitu. Jako hosta brněnského koncertu si Britové vybrali českou kapelu NOVEMBER 2ND.

Při diskusi o písni zpěvačka Skin vysvětluje: „Tato skladba je dvojsečná zbraň. Všichni máme jednoho kamaráda, kterého milujeme, i když je pro nás totální ostudou. Nemá žádné tlačítko pro vypnutí ani žádný filtr. Tato píseň je o tom, jak polarizovaný je nyní svět a jak opatrní musíte být. Je o tom, jak se vyrovnat s novým světovým řádem, kdy se v přátelství u dlouholetých kamarádů najednou objevují zcela opačné názory. Je to o nutnosti orientovat se a porozumět lidem, udržet si lásku a respekt, ale také stát pevně ve svých názorech,“ popisuje Skin.

Brněnská a zároveň jediná česká zastávka Skunk Anansie je součástí velkého evropského turné, které pokračuje na vlnách předcovidových oslav pětadvacátého výročí založení kapely.

Skunk Anansie se letos také objeví v rámci červnového Meltdown Festivalu 2022, jehož kurátorkou je letos Grace Jones, a zároveň se očekává jejich návrat na Glastonbury Festival, kde v roce 1999 úspěšně vystupovali na Pyramid Stage.

Jedna z nejúspěšnějších britských rockových kapel naposledy zahrála českým fanouškům v roce 2019. Tehdy se koncert kvůli velkému zájmu musel přesouvat z Lucerna Music Baru do Fora Karlín.

Související odkazy:
www.skunkanansie.com
www.facebook.com/OfficialSkunkAnansie
www.instagram.com/officialskunkanansie
www.twitter.com/SkunkAnansie


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 566

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *